• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Madziorku - jesli to Ciebie pocieszy to powiem Ci, że ja również w pierwszej ciąży na Euthytoxie leciałam.... i to dopiero w 7 miesiącu okazało się że mam niedoczynność... urodziłam zdrowego pięknego dzidziola :D; aha z każdą wizytą endokrynolog zwiększał mi dawkę... kilogramy leciały w górę a wraz z nimi pogłębiała się niedoczynność

anncka gratuluje:-D:-):rofl2:!!!!!!

Ja tez mialam takie jasne na poczatku i to chyba nawet w 12 dpo, pozniej coraz ciemniejsze, takze miej wewnetrzny spokoj i wierz, ze tym razem bedzie dobrze:-))))

agawa, elka kciukasy&&&&&&&&&& tez 3 mam!

carolline wszystko bedzie dobrze, tez tak sie balam i stresowalam prawie cala ciaze....a bylo wszystko w porzadku, miej wiare, ze tym razem bedzie dobrze- musi byc!;-)

Ostatnia edycja:
Madziorku ja już przyjmowałam przed ciążą te leki. TSH miałam w normie ale p/ciała anty TPO i TG miałam znacznie podwyższone co m.in. świadczyło o chorobie Hashimoto. Natomiast w ciąży TSH skacze – jak wszystkie hormony :) i dawki miałam zwiększane. Ale endokrynolog powie Ci wszystko co i jak. Po prostu będziesz musiała regularnie robić badania. Nic się nie martw :) wszystko będzie ok :) po porodzie musieliśmy tylko zrobić u małego TSH i ft4 ale wszystko jest ok.

Witajcie :*
muszę się Wam przyznać, że stchórzyłam i nie poszłam na betę... Chyba poczekam jeszcze kilka dni, może tydzień - niech sobie spokojnie rośnie i wtedy sprawdzę czy jest prawidłowa ;)
boję się, że zacznę schizować i sprawdzać co kilka dni więc chcę ten moment odsunąć od siebie... no wiecie o co chodzi... ;/
Dzisiaj zrobiłam kolejny test, innej firmy i kreseczka staje się coraz mocniejsza! Aaa i umówiłam się na wizytę u gina na 10.04 - jeszcze sporo czasu, ale mam luteinę, więc odczekam mam nadzieję na spokojnie te dni :) to będzie końcówka 6 tyg więc może będzie już Kropek ;)

buziakuję i trzymam kciuki za dziewczyny testujące! Chce mieć towarzyszki na grudniówkach! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A co mi tam - nieśmiało bo nieśmiało ale wysyłam Wam moje pierwsze ciążowe ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ :****

To ja tez atakuje------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anncka gratulacje;)!!!

Pietrucha ściskam:*
To dopiero pierwszy cykl, a za chwilkę znów będą staranka. Głowa do góry;)

Agawa, Elka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartkowe testowanko.

Ja znowu troszkę schizuję, bo mój maluch się jeszcze nie odezwał. Niby wiem, że ma jeszcze trochę czasu, ale tego czasu z dnia na dzień jest coraz mniej, a dzidziol jeszcze nie zapukał;( I tak sobie czekam i doczekać się nie mogę...
Pozdrawiam:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry