• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anncka mocno zacisniete kciuki za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&& wedle zyczenia;-):tak:

Ja niby mam jutro testowac ale brak mi odwagi, zreszta zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzien...spokojnego dnia Kochane!

eska :szok::-D &&&&&&&&&&&&&&&&&& wspaniale że wszysto ok już nie długo przytulisz Mikołajka:-) buziaki

anncka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

karaiwina filmik naprawdę wzruszający,chciałabum żeby mój mąż też poczuł ruchy:-) ....no i ja oczywioście też...ale włączyłam też filmik obok jak faceci są podłączeni po jakieś urządzenie i odczuwają skurcze porodowe:-D ale się uśmiałam.....do łez:-D

eska no to super, że młody rośnie - zbroi się na zderzenie z rzeczywistością :-), gdzie będzie mu lepiej niż u mamusi.... Trzymaj się, 15 dni to nie tak dużo w perspektywie całego życia. Całusy!

anncka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& testy ciemnieją, beta będzie na pewno bardzo ładna :tak:

Elka, Agawa &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

No i w ogóle pięknego, miłego dnia Wam wszystkim życzę - słońce świeci, od razu człowiekowi jakoś lepiej. Ja już prawie lato czuję!

reklama
Laski to chyba znak...odwazylam sie poszlam do apteki z zamiarem zakupu testu a pani mi mowi ze bardzo mnie przeprasza ale aktuanie nie posiada na stanie ani jednej sztuki ehh chyba odwoluje jutrzejsze testowanie jak malpiszon nie przyjdzie to zatestuje w weekend :)
Anncka super wiadomosci, oby tak dalej &&&&&

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry