• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Madziorek nie wiem czemu łzy mi poleciały na widok Twojej fasolinki jest śliczna!!!!!! Odetchnij juz z ulga i zacznij sie cieszyć!

Celtus ja cały czas podczytuję, ale nie mam sie czym chwalić wiec tylko cieszę z poszczegolnego szczęścia każdej z Was. Ja po raz pierwszy od czyszczenia dostałam 14 marca miesiączke po prawie równym miesiącu! Ah ale sie cieszylam jakbym conajmniej zaciążyła :-P zobaczymy jak teraz w kwietniu bedzie. Wiesz co Celtus idz do ginekologa tak bedzie najlepiej. Ja odstawiam wszystkie leki, przestałam brać witaminy zaczęłam sie zdrowo odżywiać i odpuściłam duzo pozwoliłam organizmowi sie zrelaksować . Niech robi co ma robić tak ma byc, ja po prostu na szczęście muszę poczekać (zarówno tak jak Ty czekasz na telefon... znow nas coś łączy :-) ) ale kochana kiedyś i na nas przyjdzie pora... Coś na pewno jest nam przypisane. I troszku szczęścia musi byc w naszym życiu, dlatego lecą dni i wiem ze któryś mnie zaskoczy jak nie teraz to za miesiąc, rok itd któryś na pewno bedzie moim dniem :-)

Buzki kochane dla wszystkich !!
Ja tak szybko z telefonu!!

Eska niech Mikołaj wychodzi bo ciotka przyjedzie :-D !!!

reklama
To i ja porzeslę Wam kochane dziewczyny przedpołudniową wiązkę------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sysiq- bardzo mi miło;))) życzę Ci aby Twój dzień przyszedł jak najwcześniej;*

Celtunia- niec się w końcu skończy ten cykl;/ a następny zacznie się potrójnym szczęściem;*

annack- gratki pięknej betki;/

Agawa- krew Cię zalewa;/ wredna, wredna @;/ ehh moc pozytywnej energii dla Pani prezes;**

Buziaki dla dziewczyn zwłaszzcza na końcówce mika, Eska&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ozila- szczęscie od Ciebie bije, tak trzymać;)

Michalinka- dobry brzuszek to i dzidzia pięknie w nim rośnie;* Dzięki;)

ameritum- ja tam?? Jak sampoczucie??

maqa, maku, motylkowa- co się z Wami dzieje?

Ascle-- trzymasz się jakoś kochana?

Buziole dla wszystkich;***

Celta, fluidki są dla tych co łykaja kwas foliowy. Jestes grzeczna, hę? :rofl2:

No dobra, to oddaję tą połowę fluidka ;-)
Na razie łykam resztki z apteczki, ale nowego nie zakupiłam, więc pewnie koło poniedziałku się skończy...

sysiq buziaki i odzywaj się częściej i pisz choćby jak Ci idzie dystansowanie i odpoczywanie ;-)

Madziorrek potrójne szczęście, to chyba za dużo jak na mnie :-D, ale podwójne już będzie wspaniałe!
A Ty jak? Wyluzowałaś troszeczkę? Mam nadzieję, że czujesz się elegancko ciążowo. Buziak

Hej lachony czytam Was cały czas i jestem na bieżąco ale pisanie mi nie idzie z komóry bo mi wcina posty itd a bleeeeeeeeeeeeeeeee;)))))

ja dziś byłam na USG wszystko w porządeczku przepływy dobre, także się chodujemy dalej, już się doczekać nie mogę ;)))))

Co do opini ponoć na Koperniku jest rzeźnia, a tu już przeżyłam kilka lokatorek które rodziły i sa mega zadowowlone z opieki i z wszystkiego, tutaj dają balon jak co i indukują poród, położną masz cały czas przy sobie i przede wszystkim tutaj masz bezpłatne znieczulenie jak ino masz ochotę i gaz rozweselający non stop;))) ze mną siedzi dziewczyna która po Koperniku ma uraz i to już 3 taka z którą gadam tutaj;)))

Cieszę się, że dzieciaczki nam rosną ślicznie, że mamusie fasolkują dalej, ja wysyłam wam staraczki moc fluidków bo zostało nam ino 12 dni;)))) także łapcie ile możecie, a za mamusie i ich pociechy trzymam kciuki i buziaki dla wszystkich;)))

Mamulinek witaj! I cudownie, że od razu z takimi dobrymi wiadomościami! Super! Niech maleństwo zdrowo rośnie!
elka &&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!! Jesteśmy z Tobą!
anncka piękny przyrost! Kiedy idziesz do gina?
Agaawa biedaku Ty nasz :* ale Cię zalało… Ale Zakopane… hmm… chętnie bym się tam teleportowała :)
sysiq oczywiście, że i na Was przyjdzie pora! I ściskam &&&&&&, żeby jak najszybciej to się stało!
mika super wieści!

Nowe ciężaróweczki – dokładnie rok temu ja zaszłam w ciążę i też byłam „grudniówką” :) trzymam za Was ogromnie kciuki! Wszystko będzie dobrze!

Celta, publicznie ogłaszam, że czeka Cię wirtualne lańsko jak nie kupisz kolejnego kwasiku. I się zdziwisz ile się tutaj chętnych do mnie przyłączy :yes: A fluidów mamy tyle, że dla każdej wystarczy :-) Dzięki Brzuchatki ;-)

Heloooł!!!!!!!

eska ja też już się nie mogę doczekać jak wstawisz zdjęcie Twojego Skarba!!

mika super,że wszystko wspaniale się rozwija u Leosia:-D:-D:-D:-D no i szyjka ok....no i obrócił się psotnik mały główką na dół......więc jest duuuuuża szansa,że urodzisz naturalnie:-) buziaki

agawa współczuję z taką wredotą:crazy: może jutro już będzie lepiej,ale Zakopane wiosną mmmmmmm....:happy: ja też chcę w góry!!!!!

celta Ty to jednak rekordy bijesz z tymi cyklami,może lepiej idź do gina........mam tu w Holandii koleżankę która 7 miesięcy nie miała @ i jak poszła tu do lekarza to powiedzieli jej,że to normalne i ,że cały rok może nie mieć,nienormalni!!! potem pojechała do PL i okazało się że ma bardzo zaniedbaną Hashimoto,brak mi słow na tą służbę zdrowia tutaj:angry:........teraz biedna też ma problemy z zajściem w ciąże bo cykle wciąż kilkumiesięczne:crazy:..........tak mi się przypomniało więc napomniałam:happy2::happy2:

michalina jak sobie radzisz??lepiej już z tą nerwicą?? właśnie a może jakieś fotki aktualne dla cioć!!!!
marcela,magda foteczki dla cioć!!!! i buziaki dla Szkrabków!

elka hop,hop skusiłaś się na teścik?? ja cały czas zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

madziorek,karaiwina,ewik,neta,ozilka,anncka,carollina,sysiq
pozdrowienia!!!!!!!!

....acha zapomniałabym.....melduję,że łykam kwasik więc fluidki mi się należą i choć staranka rozpoczne nie wcześniej niż w sierpniu to już łapię!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sysiq super ze sie odezwalas, taki pozytyw i spokój od ciebie biją. Odzywaj sie częściej.

celtus, dzieki za miłe słowa! ale to tylko dlatego jestem pozytywna! bo mam przed sobą kolejne pozytywne działania i jakiś cel. Poza tym nie znoszę mieć doła.

A ja Wam napisze, ze Celta - dokładnie tak jak to wynika z postów - jest przecudowną, ciepła, fantastyczna osoba. HA! Ale się odgryzlam:)):angry:

Eska, fajnie sie czyta, ze jest ktos zadowolony ze swojego szpitala. Ja właśnie jestem na konferencji z pielęgniarkami i słyszę dużo narzekań na szpitale:))

Mika, zobacz jak czas leci, wszystko sie pięknie toczy. Zobaczysz, urodzisz naturalnie, bez żadnych problemów.

A ja ja siedzę na wykładach i sie nudzę. Dobrze, ze jedzenie smaczne, to sobie pojem:))

caluje wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry