• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, ale nadrukowalyscie :) Nie odpisze kazdej, bo chwile mi zeszlo zanim Was doczytalam, ale...

Madziorek - kawal fasolki, az 5 cm:szok: super, niech dalej rosnie... :-)

Malgonia - no widzisz... Ty przestalas wierzyc, ale my wierzylysmy za Ciebie, ze udac sie moze... Ja wiary nie tracilam... i juz dzisiaj rano przed beta mialam Ci pogratulowac, ale nie zdazylam, bo bateria w telefonie mi padla :) W takim razie teraz GRATULUJE SERDECZNIE i zycze nuudnej ciazy... I uwierz ze moze byc dobrze, a jak Ty nie chcesz wierzyc, to my bedziemy za Ciebie :) Dbaj o siebie :)
Odnosnie terminu, o ja mialam na 12.12, a przenosilam 2 tygodnie i nasze szczescie wyszlo 26. 12, ale swieta mielismy tez fajne :) jeszcze w wigilie i swieteczny obiad u znajomych zdazylam zjesc :) Chyba Mikolaj na to czekal :)

Eska - trzymamy wszystkie kciuki i mam nadzieje, ze ze szpitala juz jakies zdjecie wkleisz, bo wiesz jak czekamy na Twoje szczescie... &&&&&&&&&

Pietrucha - Chyba musisz sie wziasc za ta liste, bo widze, ze kazdy wkleja gdzie chce... no i mimo Twojego pokolorowania, znowu taka smutna jest.... :)

Pozdrowki dla reszty :) i fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I wlasnie Agawa ma racje... trzeba marudzic :tak: ale tylko troszke :)

Agawa - bedziemy trzymac mocno kciuki za Ciebie, czarowac, modlic sie, co tylko chcesz kochana i to wszystko zeby sie udalo:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie, wzruszyłam się i popłakałam, czytając to co do mnie napisałyście. Jeszcze ryczę cały czas.

Eseczko - jutro wielki dzień, będziesz tulić swojego maluszka. Wszystko będzie dobrze. pogłaszcz ode mnie ostatni raz Twój wielki brzuszek z lokatorem. To chyba ja najbliżej , przejmuję Twój brzuszek :).

Teraz często będziesz się wzruszać:-D. My ze Stelką też trzymamy kciuki:tak:.

Eska- teraz pewnie juz na kroplówce:-p-ja przed cesarka prawie całą noc nie spałam;-). Dawaj szybko znać jak już bedzie po wszystkim:-)

Stella całuje wszystkie cioteczki:
IMG_5528.jpg

Załączniki

• IMG_5528.jpg
    IMG_5528.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 56
Godzina zero wybiła: Eska jesteś mamą! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!

LISTA STARACZEK:
Pietrucha - termin niechcianej @ 24 marzec 2014
annte - termin niechcianej @ 31 marzec 2014
maga - termin niechcianej @ 14 kwiecień 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 15 kwiecień 2014
ewikewik - termin niechcianej @ 15-18 kwiecień 2014
Neta - termin niechcianej @ 17 kwiecień 2014
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maja 2014

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Agaawa - kwiecień/ maj
Lisica - maj/czerwiec

Miczasia-czerwiec
Rurka czerwiec/lipiec

Pietrucha nie obrażaj się, po prostu sama koryguj listę :tak: Ściskam :happy2:

eska od bladego świtu chodzisz mi po głowie non stop!
Wiem, że wszystko jest dobrze i czekam na wieści. Całuski!!!!

martOocha Stelcia jest prześliczna :tak: taka radosna dziewczynka....

Agawa wiadoma sprawa, że kciuki za Ciebie będą zaciśnięte w maju BARDZO mocno!

malgonia weź zainwestuj w jakąś stronkę z serialami i zagłębiaj się co i rusz w kolejny ;-). Albo np. HBOgo - tak są ponoć różne fajne, ale niestety nie sprawdzałam, bo rozpaczliwie brakuje mi czasu... Leż kobieto i uśmiechaj się - wszystko jest dobrze.

Eska! I ja jestem z kciukami!
Jejku, to naprawde sie dzieje, to sie moze udać!! Dzieki Tobie wierze ze i mi sie uda - i kazdej z nas zaciazonej! :-)

Wszystkim nowym ciezaroweczka ogromnie gratuluje!!

Wspanialy ten rok wiec i pozostalym staraczka tez sie uda!

Buziaki dziewczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry