carollina
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale nadrukowalyscie
Nie odpisze kazdej, bo chwile mi zeszlo zanim Was doczytalam, ale...
Madziorek - kawal fasolki, az 5 cm
super, niech dalej rosnie... :-)
Malgonia - no widzisz... Ty przestalas wierzyc, ale my wierzylysmy za Ciebie, ze udac sie moze... Ja wiary nie tracilam... i juz dzisiaj rano przed beta mialam Ci pogratulowac, ale nie zdazylam, bo bateria w telefonie mi padla
W takim razie teraz GRATULUJE SERDECZNIE i zycze nuudnej ciazy... I uwierz ze moze byc dobrze, a jak Ty nie chcesz wierzyc, to my bedziemy za Ciebie
Dbaj o siebie 
Odnosnie terminu, o ja mialam na 12.12, a przenosilam 2 tygodnie i nasze szczescie wyszlo 26. 12, ale swieta mielismy tez fajne
jeszcze w wigilie i swieteczny obiad u znajomych zdazylam zjesc
Chyba Mikolaj na to czekal 
Eska - trzymamy wszystkie kciuki i mam nadzieje, ze ze szpitala juz jakies zdjecie wkleisz, bo wiesz jak czekamy na Twoje szczescie... &&&&&&&&&
Pietrucha - Chyba musisz sie wziasc za ta liste, bo widze, ze kazdy wkleja gdzie chce... no i mimo Twojego pokolorowania, znowu taka smutna jest....
Pozdrowki dla reszty
i fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I wlasnie Agawa ma racje... trzeba marudzic
ale tylko troszke 
Agawa - bedziemy trzymac mocno kciuki za Ciebie, czarowac, modlic sie, co tylko chcesz kochana i to wszystko zeby sie udalo
Madziorek - kawal fasolki, az 5 cm
super, niech dalej rosnie... :-)Malgonia - no widzisz... Ty przestalas wierzyc, ale my wierzylysmy za Ciebie, ze udac sie moze... Ja wiary nie tracilam... i juz dzisiaj rano przed beta mialam Ci pogratulowac, ale nie zdazylam, bo bateria w telefonie mi padla
Odnosnie terminu, o ja mialam na 12.12, a przenosilam 2 tygodnie i nasze szczescie wyszlo 26. 12, ale swieta mielismy tez fajne
Eska - trzymamy wszystkie kciuki i mam nadzieje, ze ze szpitala juz jakies zdjecie wkleisz, bo wiesz jak czekamy na Twoje szczescie... &&&&&&&&&
Pietrucha - Chyba musisz sie wziasc za ta liste, bo widze, ze kazdy wkleja gdzie chce... no i mimo Twojego pokolorowania, znowu taka smutna jest....
Pozdrowki dla reszty
I wlasnie Agawa ma racje... trzeba marudzic
ale tylko troszke Agawa - bedziemy trzymac mocno kciuki za Ciebie, czarowac, modlic sie, co tylko chcesz kochana i to wszystko zeby sie udalo

Ostatnia edycja:
-ja przed cesarka prawie całą noc nie spałam;-). Dawaj szybko znać jak już bedzie po wszystkim:-)