• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Eska! GRATULUJE! I usciskaj od nas Mikołajka oraz tatusia!

Oooooo... Nawet mamuśki sie uaktywniły! Hehe.. . Częściej prosze o te śliczne fotki Waszych malenstw.

ESKA!!! Jeszcze raz, wielkie gratulację!
Z okazji narodzin Waszego Synka Mikołaja, który swoim przyjściem na świat uradował TAK WIELE osób, życzę Wam, aby rósł Duuuży i silny a przede wszystkim zdrowy! Niech będzie dla Was źródłem nieustającej radości!

imagesCA4FHQKP.jpg

To co było Twoim marzeniem, w końcu się spełniło! Zasługujesz na to najbardziej!

imagesCAB5VIIL.jpg

PS Śliczne zdjęcia małej Zosi, chcemy więcej takich cudnych fluidków :))

Załączniki

• imagesCA4FHQKP.jpg
    imagesCA4FHQKP.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 46
  • imagesCAB5VIIL.jpg
    imagesCAB5VIIL.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 43
Eseczko kochana tak jak juz ci pisalam wielkie wielkie Gratulacje.Mikolaj jest napewno przesliczny:-)

Dziewczyny ja tylko z gratulacjami dla Eski bo mam od wczoraj rodzicow u mnie, na wekend siostra dojedzie z rodzina a w niedzieke wielkie wydarzenie wiec juz mysle o menü i ciastach.
Po wekendzie obiecuje wam wrzuce zdjecia juz rocznego diabelka:-)20140406_131914.jpg

Załączniki

• 20140406_131914.jpg
    20140406_131914.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
niechcialam poprzedniego posta edytowac zeby mi zdjecie nie znikmelo bo ciezko mi dodaje z tel.chcialam wam tylko pokazac jak moje robaczki padly przy niedzielnej zabawie.weszlsm do pokoju po cos i tak ich zastalam:-)

Ja niestarajaca sie narazie dlatego fluidkow niemam ale za to buziaki mojej ksiezniczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Eska gratulacje :-)

Ozila fajne zdjęcia :tak:

ja w wirze szkoleń, oczekuję na @ bo już bolą mnie piersi, pewnie za dwa - trzy dni przyjdzie, raczej wcześniej niż tego 17 kwietnia.
Pozdrawiam Was wszystkie :happy:

Jakię pięęęęękne mamy te forumowe dzieci Boże;)))) Jeszcze tylko czekam z niecierpliwościa aż Eseczka zamieści swoje cudoo;))) Heh-------------------------------------------------------------------------------------------------

Lapać, walczyć!!!! Wszystkie możemy być szczęsliwe;) Wierzę w to:) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:-D:rofl2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry