reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Agawa ,a ja wiem ze bedzie powtórka! Powtórka ciąży, ale tym razem z happy and'em!!! Wciąż trzymam &&&&&&&&&& kochana. I moc fluidów dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Celta właśnie dawaj znaka co u Was jak tam Teoja rodzina w powiekszonym składzie??

Elka melduj co u Ciebie ? Tez czekam z niecierpliwością na każda wiadomość.

ania mam nadzieje, ze w Pl wszystko sie wyjaśni i wystartujesz z pełna para i bedzie spełnienie Twoich marzeń na świecie!!! Zbyt duzo już wycierpialas i limit nieszczęść już sie musi skończyć!!!

Pozdrawiam Was wszystkie kochane, dla staraczek wysyłam masę fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Czesc dziewuszki;)

Agawa - oby oby;) wiesz przeciez ze my tu czarujemy i kciuki trzymamy;)

Pietrucha - &&&&&&& caly czas;)

Ania - prawda jest prawdą- to fakt, a Twoj maz na pewno sie bardzo boi, a jeszcze bardziej martwi o Ciebir... ale nikt nie zabronil myslec pozytywnie i miec nadzieje i tego wlasnie sie trzymaj kochana;)
My chyba jakos podobnie do PL sie wybieramy, ja tez za 2 tygodnie.
Trzymam kciuki za badania &&&&&&& niech dobrze wyjda;)

U mnie lepiej, choc katar i kaszel dalej jest, ale juz mniej gardlo boli wiec to jest dobrze. I wiecie co - chyba mi lody pomogly... ostatnio codziennie na deser jedlismy, bo znajoma laryngolog polecila;)

Ja fluidkow narazie nie wysylam, bo takie schorowane jeszcze są...

Buziakuje wszystkie i ide spac, bo antybiotyk przyjelam;)

Cześć Dziewczynki!

ale kiepski ten długi weekend... Buuuuu.... Pogoda straszna....

A mnie juz jajniki pobolewaja całkiem mocno. Jutro od rana mam dużo pracy, a o 15.45 wizyta - podgladanie pecherzykow i dalsze dobranie leków. Juz sie nie mogę doczekać, martwię sie co tam sie dzieje we mńie. Chyba zainwestuje w to przenośne USG, w końcu czego sie dla zdrowia psychicznego nie robi:)) hehe

sciskam Was wszystkie bardzo mocno i milego tygodnia -niestety w pracy....

Agaawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Eska wiem, że nas czytasz, uściski. Ślij nam, proszę, fluidy macierzyńskiej szczęśliwości :)
Celta kiedy termin sprawy? Od razu po sprawie dzieciaczki Wam dadzą? &&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiam forumowiczki :)

Agawaa - trzymam kciuki za wizytę... oby pomyślnie już się wszystko układało... &&&&&
eska - pozdrawiam :D
nasze ciężaróweczki :) - rośnijcie pięknie :D

ehhhh znowu mam gorszy dzień... dzwoniłam do szpitala... już są wyniki posekcyjne Haneczki.... nic nie wiem... nie mogę sie dodzwonić do poradni w której wyniki się odbiera... :( tak na nie czekałam... a teraz znowu wszystko mi się przypomniało... siedzę i wyję jak głupia.... wzięłam do ręki teczkę ciążową a tam wszystkie USG (miałam co miesiąc - mój gin tak robi na każdej wizycie choć na chwilke podgląda maleństwo i szyjkę zamiast normalnego badania) no i wiecie... ruszyła fala żalu i smutku..... ehhh sorki ze wam smęcę

Witam

ania2611 niestety mężowie do tego inaczej podchodzą tak mniej emocjonalnie, dlatego warto czasem posłuchać jak nam doradzają

Agawa ja też Ci życzę powtórki ale z happy endem, no i trzymam kciuki za wizytę

carollina oby już Ci wszystko przeszło, zdrówka

rurka ściskam mocno

Ja racam do staranek, dostałam od ginki zastrzyki z Fraxiparyny, luteine, kwas foliowy, a od następnego cyklu stymulacja. Niby chciałam ale juz się boję, no i te zastrzyki mnie po prostu psychicznie męczą, bo zawsze się bałam igieł.

reklama
Hej dziewczynki!

ania - faceci podchodzą do tego nieco inaczej. Przeżywają wszystko po swojemu. Ale prawda jest taka, że to i tak najbardziej dotyczy nas, nas kobiet... Wiadomo - że on chce dobrze, myślą inaczej niż my. A powiedz mi, czy będziesz miała w Polsce teraz badania? Idziesz do genetyka itd.? :* Zobaczysz, porobisz badania, zaczniesz brać leki i za rok będziesz tulić dzidziusia:) :*
carolina - kurcze, ale Ty pociągająca jesteś! :)) Bo przecież nigdy zasmarkana! :;)) Zdrowiej tam!
agawa - mocno trzymam kciuki, niech pięknie rosną - a co najważniejsze! Żeby zapłodnienie ich było początkiem Twojej 9 msc przygody z brzuszkiem :) :*
rurka - powiem Ci, że bardzo długo czekałaś na wyniki... Ja na wyniki sekcji Stasia czekałam chyba dwa dni? I pojechaliśmy je odebrać... Nie jest to łatwe. Ale już nic nie będzie takie jak kiedyś. Musisz dać radę, Twój Aniołek patrzy na Ciebie z nieba i wie, że dasz radę! I marudzić można zawsze. Wspomnienia są piękne, bo przypominają nam jakie wielkie szczęście nas spotkało, że nosiłyśmy pod sercem takie piękne istotki. Smutek będzie zawsze. Z czasem nauczysz się z nim żyć. Trzymaj się cieplutko, jakby co - to pisz! :*

Brzuchatki - pięknie przesyłają fluidki, ale moim zdaniem - większą moc mają fludiki ze zdjęciem brzuszka!!!!!!!!!!!!!!! Więc wrzucać fotki jak pięknie wyglądacie, niech każda się napatrzy i pozaraża! :)

Wizyta już dziś:) Jeju, obym zobaczyła swój koralik, bo już chyba takiej wielkości będzie;) A najlepiej z serduszkiem pięknie bijącym!
Jak już będę po, wtedy i ja ruszam z falą fluidów i wskoczę na listę ;-)

Buziaki!

Do góry