karaiwina
Fanka BB :)
Agawa ,a ja wiem ze bedzie powtórka! Powtórka ciąży, ale tym razem z happy and'em!!! Wciąż trzymam &&&&&&&&&& kochana. I moc fluidów dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Celta właśnie dawaj znaka co u Was jak tam Teoja rodzina w powiekszonym składzie??
Elka melduj co u Ciebie ? Tez czekam z niecierpliwością na każda wiadomość.
ania mam nadzieje, ze w Pl wszystko sie wyjaśni i wystartujesz z pełna para i bedzie spełnienie Twoich marzeń na świecie!!! Zbyt duzo już wycierpialas i limit nieszczęść już sie musi skończyć!!!
Pozdrawiam Was wszystkie kochane, dla staraczek wysyłam masę fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Celta właśnie dawaj znaka co u Was jak tam Teoja rodzina w powiekszonym składzie??
Elka melduj co u Ciebie ? Tez czekam z niecierpliwością na każda wiadomość.
ania mam nadzieje, ze w Pl wszystko sie wyjaśni i wystartujesz z pełna para i bedzie spełnienie Twoich marzeń na świecie!!! Zbyt duzo już wycierpialas i limit nieszczęść już sie musi skończyć!!!
Pozdrawiam Was wszystkie kochane, dla staraczek wysyłam masę fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oby pecherzyki dobrze rosly