reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Witam nowe Aniołkowe Mamy [*]
Majka - ja poroniłam samoistnie w styczniu, krwawiłam ok 10dni raz mocniej raz słabiej. Miesiąc po ustaniu plamien dostałam miesiączke i wiem że już w tym pierwszym cyklu miałam owulacje bo akurat byłam wtedy na kontroli u gina. Drugiej już nie doczekałam :-) a aktualnie jestem w 10tc.
Ja nie umiałam długo czekać z kolejnymi staraniami.. Myślę że tylko to dodawało mi siły. No i oczywiście inne mamusie które tu poznałam, tak więc bądź z nami :-)

reklama
Najlepszego nasze Byczki kochane!!!;)

(*) (*)- dla nowych Aniołków. Dużo siły dziewczyny życzę, niestety nie jest łatwo;(

Aniu- zasuwa oj zasuwa;) a ja się z tego meeega cieszę;)

Dzisiaj o 16;30 poznam płeć mojej kruszynki pewnie;) hihi obstawiam dziewuchę;) Wymieniamy się ? Porcja ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- za porcję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki kochane;*

PS Michalina jak tam moja Wikunia? Lepiej?

:) mi też się podoba :D @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

a u mnie w avatarze moja niunia ok 3 lata temu... :-)

Ostatnia edycja:
Witam porannie

majka1984 przykro mi, myślę, że po pierwszej miesiączcie musisz isc na kontrolę i lekarz oceni, ja dostałam po 30 dniach.

Michalina jak mała, może to jakaś jelitówka

Madziorrek powodzenia na wizycie

rurka słodziutka

wchodzę we wszystkie wymiany;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny Kochane, u mnie przepaść znów, bo dół to za mało powiedziane... Znów wczoraj usłyszałam że powinnam "o tym" zapamnieć. "O TYM" !!! I nie wiem czy " o tym" = o śmierci mojego dziecka, czy "o tym" = o moim synu w ogóle... Mój M. tez wrzucił wczoraj zdjęcia na fb z majówki - bo przeciez fajnie było... A zaczeło sie od zdjęcia pewnej znajomej z usg 30 tc. Pamiętam moje usg, 10 dni później zdarzył sie wypadek, nie wiem jak to inaczej nazwać. I tak siedzę i płączę i chciałabym krzyczec o pomoc ale nie wiem do kogo. Przez całą ciążę modliłam się potrójnie, trzy razy Zdrowaś... za siebie, za M. i za Kubę, modlitwy do trzech Aniołów Stróży i co? Ktoś u góry przysnął?

Przepraszam że tak tylko o sobie. Jutro mój syn miałby dwa miesiące gdyby przeszedł o czasie.

reklama
Majka, Kasia bardzo mi przykro.
[*]
[*] dla Waszych Aniołków.
Madziorrek &&&&&&&&&& wymiana suuuuper! Hehe....

Ja sie wczoraj juz troche gorzej czułam. Jestem napuchnieta troszkę, mam straszna cerę i nie mogę nic zjeść. No nic oby do czwartku do wizyty wieczornej wytrwać.

Buziaczki dla Wszystkich!

Do góry