Powoli się ogarniam... dzięki Dziewczyny że mi pomogłyście kolejny raz.
Madziorrek dałaś mi do myslenia tym Acardem - Ja całą ciążę brałam Polocard (to chyba to samo) i jak sie uda to znów będę brała ale na czas staranek ginek kazał mi odstawić... A może powinnam brać...
&&&&&&&&&&&&& za wizytę, czekam na newsa
_pietrucha_ czasem serduszko z dnia na dzień się pokazuje ale rozumiem, dobrze byłoby sie uspokoić... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejna wizytę
Agaawa co tam prychole czy opuchlizna, masz być dzielna! &&&&&&&&&& za jutro!
celta upieram się - silna i mądra

mam nadzieje że oczekiwanie na rozprawę nie będzie trwało długo
anncka &&&&&&&&&&&&& za wizytę i dzieki za fluidki, u mnie za parę dni pierwsze testy
rurka jutrzejszy dzień zapowiada sie okropnie, będę o Tobie mysleć, los bywa cholernie okrutny...
michalina usłyszałam to od matki dwójki dzieci... bez komentarza...
Zuch dziewczyna z Twojej córci! Trzymam kciuki za badania i wizytę!
ania równiez polecam karte w Diagnostyce

Dodatkowy plus że masz dostep do wyników na ich stronie, ja nigdy u nich nie odbierałam tylko drukowałam w domku, np. morfologia była po ok. godzinie.
kasia w
[*] dla Aniołka
majka 1984 to straszne co musiałas przeżyć... i jeszcze okrutne zachowanie lekarza. Po poronieniach samoistnych (w tym raz ze środkami wywołującymi) dostawałam @ po ok. 4 tygodniach i od razu mogłam zaczynać ale najlepiej wybierz się na kontrolę po @
[*] dla maleństwa
ewik, celta, rurka Wszystkiego najlepszego! Dużo sił i spokoju! Buziaki urodzinowe!!!
I uściski dla Wszystkich!