reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po straconej ciąży

dziękuję karo01.

martwię się co jest z tym moim cyklem nie tak :confused: dziś już 16 dzień cyklu. Wszelkie znaki na niebie i na ziemi wskazują czas okołoowulacyjny, ale skoku temp nie ma ciągle....do tego testy owu świrują...dziś idę na USG zobaczyć co tam jest grane, ale nie ukrywam że jestem trochę zaniepokojona.

zrobiłam przed chwilką test owu :-) pierwszy raz w tym cyklu wyszły dwie tak wyraźne krechy ;-) więc może jeszcze nie wszystko stracone ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Dawno mnie nie bylo,zalapalam malego dolka i jakos tak wyszlo.Teraz postaram sie juz regularnie zagladac:tak:
anncka piekny brzuszek:tak:

Doris, Angelstw - witam i zapalam swiatelka dla aniolkow (*)(*) bardzo mi przykro z powodu Waszej straty...

Rurka - dokladnie tak jak mowi Galway - co ma byc to i tak bedzie niezaleznie od tego czy cora pojdzie do przedszkola czy nie...
Trzymaj sie kochana bo po przezyciach z psiakiem musisz sie otrzasnac ;) z drugiej strony znajdz pozytywy w tych wszystkich perypetiach... przynajmniej nie masz nudy ;)

Madziorek, Anncka - piekne brzucholki... niech dalej ladnie rosna z dzidziolkami;)

A ja dzisiaj postanowilam sprawdzic plyte z USG z zeszlego tygodnia no i okazalo sie ze nic nie nagralo;( lekarka mowila ze miala taki przypadek i zeby sprawdzic a my jak zwykle w biegu...
Z tego wszystkiego mam jutro zadzwonic do niej po 15 i powie mi o ktorej przyjsc i pewnie nagramy plyte jeszcze raz. Tylko jestem ciekawa czy ma to gdzies zapisane czy zrobi kolejne usg. Jesli ta druga opcja to sie uciesze bo moze dzidziolek ulozy sie inaczej i bedzie buzke ladnie widac w 3D. Mam nadzieje ze tyle razy nie zaszkodzi malenstwu...

Aha a te moje odczucia to chyba jeszcze nie ruchy... lekarka stwierdzila w tamten czwartek ze raczej to moje jelita bo ten 16tydzien w tamtym tygodniu to troche naciagany i niemozliwe zebym juz czula ruchy... no moze i tak byc... nie wykluczam;)

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki a staraczkom sle specjalne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie
dziś równo dwa tygodnie od zabiegu, a mojego Aniołka nie ma dwa tyg i jeden dzień, właśnie byłabym w końcówce 10tc, ehhhhh kiedy ja przestanę to liczyć?????
Witam Mamusie z którymi nie zdążyłam się jeszcze poznać, Światełka dla Waszych Aniołków.

carollina, widzę że u Ciebie dwa poronienia w odstępie 3 miesięcy. W których tygodniach straciłaś ciąże? Robiłaś badania, bierzesz teraz jakieś leki?
Ja dziś byłam u fryzjera, miała mi podciąć włosy mniej więcej o 10 cm, obcięła 20 cm i z długich zrobiły się do ramion :baffled:, no ale nic włosy nie ręce, odrosną :-)
Buziaki dla Wszystkich szczęśliwie zaciążonych oraz również dla starających się!!! Ja dalej czekam na @, mam nadzieję że przyjdzie za dwa tygodnie :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny..

Cisza tu taka, że należą się wszystkim karniaki!!!!!!!!!!!!!!!
1.jpg

Niech któraś znajdzie ostatnią listę staraczek, ja znalazłam listę ciężarówek:

Mika - 13 VI 2014 - Leon
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka

Karaiwina - 08 VIII 2014 -
GalwayGirl - 21 X 2014

Madziorrek - 26 X 2014
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014
Carollina - 07 XI 2014
Elka - 05 XII 2014
Anncka - 06 XII 2014
Annte - 07 XII 2014
Malgonia - 19 XII 2014
Pietrucha -
30 XII 2014

Kto się dopisze?:)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 41
Hej Pietrucha.
Nie olewamy forum, czekamy. Każda na swój cud...
Ja jestem na maksa zestresowana nową pracą, myślę, ze mi przejdzie jak popracuję samodzielnie, czyli od czerwca więc ciśnienie ze mnie zejdzie za jakieś 2 tygodnie? Czytam Was, kibicuję, witam nowe mamy po stracie. I tyle. Pozdrawiam

Celta?
Eska - czemu nam żałujesz zdjątka mega przystojniaka??????????????? Na zachodzie blondynów jak na lekarstwo, no nie bądź taka ;-)

pietrucha - brawo :tak: karniak idealny - a jak poskutkował... :-)ostatnio taka cisza się tu zrobiła, że zaczęłam myślec, iż wątek powoli zamiera :wściekła/y:

reklama
Doris - Od razu zaznacze, ze ja mieszkam w Irlandii i tutaj nie ratuje sie ciazy do 22 tygodnia.
Perwsza ciaze stracilam w 6 tyg, dostalam zielone swiatlo juz po pierwszej @ bez badan. Zaszlam od razu ale niestety i ta ciaze stracilam w 7 tyg;( tutaj badania robia dopiero po 3 poronieniach. Tez od razu dostalam zielone swiatlo, ale zaczekalismy 2 lub 3 cykle i tez od razu zaskoczylo...
Nie biore teraz zadnych lekow i jak narazie jest ok. Staram sie oszczedzac bo bardzo sie boje. Jak kazda z nas zreszta...
Ja sama sie oczyscilam, ale @ dostalam jakies 40 dni po poronieniu.
To bardzo boli i bolec nie przestanie, ale czas lagodzi bol...uczymy sie z tym zyc... badz cierpliwa.

Mika - ja juz nic nie wykluczam;) choc nie naleze do tych szczuplych, a ponoc te szczuple czuja szybciej ruchy...;)

Ewik - i dobrze ze jestes zestresowana... to taki pozytyw, bo nie myslisz o niektorych sprawach i nie dolujesz sie niepotrzebnie...

Celta - a co u Ciebie? Jakies zmiany? Pochwal sie...;)

Do góry