• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ewiku w takim razie ja będę miała nadzieję za Ciebie i nieustannie będę trzymała kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mam chotę kląć, bić. pluć. Nie wiem co mi jest, ale to jakaś masakra. Już 2 dzień od wenątrz poprostu mnie rozsadza, koszmar!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja rowniez kazdy dzien was podczytuje, ale jak mala pada o 20 to ja sprzatam, prasuje bo w dzien przy bieganiu to nienadarzam.tez chcialam wam zdjecie dodac ale moj glupi telefon niechce nicdodac
Aschlee a kiedy ty zaczynasz staranka?
Eska ja podziwiam zawsze Mikolaja na facebooku.jest boski
Gochson za jutrzejsza wizyte&&&&&&&&&&
Madziorek super ze czujesz ruchy.mno to czekamy na wiesci z wizyty
Angelstw jesli moge zapytac co bylo powodem u ciebie ze stracilas malenstwo tez dosyc pozno.moj synus tez byl bardzo cjory.duza wada serca i duzo wad genetycznych.w 17 urodzilam i mialam zabieg

madziorku... ale jak cię rozsadza:confused:
ewik... kurcze.... potrzebna tu jesteś bardzo... taki dobry duch tego forum... bez Ciebie to jakoś tak pusto... tak samo zresztą Agawy brakuje no eseczki też więcej mogłoby być :) ale tutaj usprawiedliwiamy, zdjęciami się wykupia ;)
carollina Ciebie też dobrze widzieć!
gochson, madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty wasze!!!!!!!!!!!!!!!
moniska... co u Ciebie??? jak się czujesz??

Ja czytam forum codziennie ale tak totalnie straciłam nadzieję, że jestem tu bardziej jako obserwator. Kibicuję, cieszę sie z wami. Lubię posty - więc ślad mojej bytności zostaje. I tyle. Ech....

Ewik ja mam dokładnie tak jak Ty - czytam codziennie, kibicuję ale sama nie mam o czym pisać więc tylko czytam. Nadziei we mnie niewiele, najbliższe dwa cykle nie będziemy się raczej starać a później nie wiem jak będzie bo jakiś kryzys chyba mamy więc jakoś o tym nie myślę..
zmęczona jestem, w pracy dziś ciężki dzień, jutro też raczej taki będzie, w sumie to taka przytłoczona jestem z różnych stron i to chyba tak na mnie źle wpływa..
Przepraszam, że tylko tak o sobie, pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :tak::happy:

Kto widział naszą staraczkową listę? Nie wiem za kogo &&&&&& trzymać :-)

karo01 serduszko przestało bić Zuzi w 19 tc. Prawdę powiedziawszy nie wiemy i nie dowiemy się już nigdy czy mała miała jakiekolwiek wady genetyczne czy też inne. W ten dzień w którym usłyszałam "brak tętna" mieliśmy umówioną wizytę na USG połówkowe, nie dojechaliśmy na nie niestety. Jak urodziłam Zuzię położna razem z lekarzem powiedzieli tylko tyle: "supeł na pępowinie..."
od samego początku byłam wzorowym przykładem ciężarnej, Fasolka rosła zgodnie z trwaniem ciąży, czułam pierwsze delikatne ruchy, wygląda na to że była tak ruchliwym maleństwem że sama zawiązała pępowinę na supeł :-( badania histopatologiczne niestety nic nie wnoszą do naszego przypadku - jak to powiedział lekarz.

to ja też się przyznam, że podczytuje.. wieczorem jak już Igor padnie, ale wtedy zawsze coś do roboty i brak czasu na odpisanie.

Ale ogrooooomnie trzymam za wszystkie kciuki :* jesteście cudowne dziewczyny i każda, powtarzam KAŻDA w końcu dotrwa do tego dnia, że zobaczy swoje piękne, zdrowe maleństwo!!

A ja się chciałam pochwalić, że ja już tego cudownego blondaska Mikołajka widziałam na żywo :-) jest grzeczny jak aniołek! w przeciwieństwie do mojego diabła rozlewającego kawę :-p

Malgonia widziałam, ze pytałaś o balsamy, ja używałam Mamamil, był super! nie mam ani jednego rozstępu, nie wiem czy to kwestia kremu (bo ja wcierałam dwoma ruchami dosłownie bo nie wolno mi było głaskać brzucha) czy geny.

Buziaki dla wszystkich mamusiek, staraczek i nowych aniołkowych mam :*

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maj 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maj 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Agaawa - termin niechcianej @ 26 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 08.czerwca 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

no więc tak: oto lista staraczek - mam nadzieję ze najbardziej aktualna - jeśli nie to sooorrrryy ale tą akurat odnalazłam :)

madziorrrek i jak tam w**rw minął?
:-)z nowym kolejnym pięknym dniem :)...

staraczki// poczekalnia... hhhaalllooo!!!!!!!!!! wpisywac, wypisywać, przepisywać się
:-)

buziaki, miłego dnia laski!!!!!
a.. pod koniec czerwca weselicho mnie czeka..
:confused2: nie mam w co się ubrać... :no: moje sadło już mnie przerosło :szok:maaaaasakraaa!!!!!!!! waga: 79 kg wzrost 164cm - tak, trzeba to powiedzieć głośno.... dziewczyny... JEST K***A ŹLE pokuszę się nawet o stwierdzienie.... MEGA ŹLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
w takim razie ja pozwolę dopisać do listy staraczek moją skromną osóbkę ;-)

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maj 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maj 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Agaawa - termin niechcianej @ 26 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 08.czerwca 2014
angelstw - termin niechcianej ok @ 10 czerwca 2014

Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

dziewczyny niech ta nasza lista powiększa się na max :-) niech nas przybywa jak najwięcej a te które już zafasolkują niech doczekają się swojego upragnionego szczęścia :-)

a tymczasem miłego dnia Wam wszystkim życzę i dużo słońca!! U mnie dziś ze słonkiem kiepsko:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry