reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć Dziewczyny, ja tez jestem, czasem Was podczytuje, bo wiecie, ze to uzależnienie:)) ale u mnie nic sie nie dzieje, duzo pracy, ciagle jeżdzę po Polsće i za graniće, staram sie nie myślec. Acha! I w końcu planujemy nasza wyprawę do Peru! Łooooo nie mogę sie doczekać.

Sciskam Was wszystkie serdecznie, Eska Mikołajek cuuuudowny, do schrupania.

Zmieniłam liste na bardziej aktualną.

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
Naala - termin niechcianej @ 05 maj 2014
Neta - termin niechcianej @ 12 maj 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 08.czerwca 2014
angelstw - termin niechcianej ok @ 10 czerwca 2014

Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec
ania-lipiec/sierpień

Agaawa - wrzesień/październik

reklama
Agawa!!! kochana!! jak miło Cię widzieć :D a najbardziej mnie cieszy Twój wpis na listę staraczkową!!!!!!!!!!!!!! bym Cię wyściskała jakbym mogła ...aaaaaa masz buziaka co tam :* :-)

Hej Agaawa, miło Cię widzieć. Czy przed taką wyprawą musisz się na coś zaszczepić? Zamierzasz biegać po dżungli jak mniemam, w drodze do ukrytych w niej zabytków?
Pozdrawiam forumowiczki i zmykam do pracy. Ja mam wolne dopiero w poniedziałek...

P.S. Celta się nie odzywa bo pewnie chce nas zaskoczyć informacją, że dzieci ma już w domu - taką mam teorię.

Agawa kochanie jak miło ja Ci bardzo kibicuje i wierzę w Ciebie, że się uda tak samo Ewikowi bo jak nie WY to kto!!!!!!!!!!!
Popatrzcie na Malgonie, Madziorka, Pietruchę po tylu niepowodzeniach będą niedługo mamusiami i tak samo Wy dziewczynki Ania, Neta, Agawa , Maga, Ewik, Moniska, Celta, Rurka, Angelstw, bardzo Wam kibicuje od samego początku, i wierzę, że następna tura należy do Was dziewczyny. :tak::tak::tak::tak: tyle brzuchów czeka do przejęcia, że nie ma innej opcji:tak::tak:

Rurka polecam Ci dietę lekkostrawna ja już zjechałam 20;))

Dziękujemy za miłe słowa dziewczynki i Mikołaj Was całuje ogromnie;)*:-):-)

Mi wczoraj system rozwalił promotor, otóż robię doktorat jestem na 4 roku i kończę i wiecie co się dowiedziałam wczoraj z kuzynka która też robi od naszego promotora, że jesteśmy skąpe, a wiecie dlaczego bo nie dajemy mu kasy i nie ma opcji żebyśmy skończyły jak nie posmarujemy, gośc mnie poprostu wprawił w totalne osłupienie zaczął wyliczać nam święta bez ciast i prezentów, przyjazdy bez kawy, że jego wiedza kosztuje 200 zł za godzinę od osoby a my nic, że on woli tv oglądać bo za frajer nic nie będzie robił itd a na koniec powiedział tak same są panie sobie winne bo Panie są skąpe....no krwa w życiu bym nie przypuszczała, że studiując na Państwowej Uczelni płacąc normalnie czesne trzeba smarować non stop, a ja mu na to, że pracuje w sanepidzie i mi nie wolno nawet kawy wypić na obiekcie a co dopiero coś wziąć i że nie wpadłyśmy na to no szok ogarnąc się nie mogę do teraz, kuźwa i żałujemy że go nie nagrałyśmy ale kto przypuszczał a wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gochson gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziękuję wszystkim za kciuki - jest pęcherzyk i zarodek 4 mm - leki biorę dalej i za 2 tygodnie kolejna wizyta. Dziękuje za miłe słowa i wsparcie jesteście kochane.

Agawka Kochanie jak miło widzieć Twój wpis! Zobaczysz wrócisz za kilka miesięcy do staranek a wtedy będzie akurat do oddania masa brzuszkow! Ja sama chętnie na początku grudnia oddam Ci swój!!! Więc odpoczywaj nabieraj sił i bądź z nami :-)

DZIEWCZYNY!!!!! JAK JA SIĘ CIESZĘ, ŻE SIĘ ODEZWAŁYŚCIE!

Fajnie, że zaglądacie i czytacie wieczorami, ale miło jest przeczytać co u Was.
Każda ma prawo na wzloty i upadki. Oby jak najwięcej wzlotów!!! :)

Malgonia
– co do rozstępów.. ja smaruję się dwa razy dziennie. W każdej ciąży tak robiłam, a przy Stasieńku dostałam takich pięknych „ogni” na brzuchu, że… uważam, że jak się mają pojawić, to niestety się pojawią. Najlepiej oceniane są balsam i olejek z serii rossmanowej.

Annacka – słuchaj, jak twoja gula w gardle?:) Mi po katarze tak schodzi na gardło i cały czas właśnie czuję taką gulę:/ kataru praktycznie nie mam, odkasłać się tego nie da i ciągle to dziadostwo czuję.. Masz jakiś sposób?

Ewik – mam nadzieję, że wraz z przybyciem lata i pięknej pogody, dużo sił i nadziei wstąpi w Ciebie i dalej będziesz walczyć!:*

Izka – a gdzie jakieś zdjęcie Igorka dla e-cioć? Na pewno jest grzeczniutki ;)

Rurka – moja droga, ja jestm dużaa baba;) I wesele mnie czeka w sierpniu, jak będę już po połowie ciąży;) Wtedy będzie fajnie z szukaniem kiecki ;))) Coś czuję, że chyba uszyję ;)

Agawa – do Peru?:) fiuu fiu! Fantastycznie! A co z drugim podejściem do in-vitro? Mam nadzieję, że się zdecydowaliście!

Madziorek - ewidentny brak czekolady i słońca ;-) Zjedz pyszną czekoladę z orzechami i mam nadzieję, że nerwy zaraz uciekną siooo!

Eska - co za buc! Normalnie skopać mu tyłek!!!!!!!

Gochson - cudowna wiadomość! Niech pięknie rośnie!:* który to tydzień u Ciebie?

Pietrucha - ja sposobu na ta gule nie mam. Ostatnio pojawia się rzadziej a raczej na krócej... Ani gin ani internista nie sa o stanie ocenić co to tak naprawdę.

Ja mam wesele siostry w lipcu a będzie to już połowa ciąży i najchętniej już szukałabym kiecki.. Ale kto wie jak będę wyglądała za te 6tygodni... :-)

Buziaki kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gochson ale piękna wiadomość z rana! brawoooo :-) niech fasolinka grzecznie rośnie i mamusia niech się nie denerwuje :)

Agawa niezła wyprawa Was czeka! na jak długo się wybieracie?

Eska no masakra jakaś!! co za idiota!! aż szkoda słów na takich palantów..

Pietrucha specjalnie dla Ciebie :) coby Twoja fasolka w brzuchu się napatrzyła ;-)
DSC_0231 (2).jpgZobacz załącznik 626704DSCF0444.jpg

Załączniki

• DSC_0231 (2).jpg
    DSC_0231 (2).jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF0444.jpg
    DSCF0444.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Witajcie Babeczki Kochane!!

Ja nie mam za bardzo czasu żeby tu z Wami być ale obiecuje poprawę jak wrócę do NL.

eska Mikołajek przesliczny i jak urósł od ostatniej fotki:)..............współczuję z tym promotorem :crazy:

gochson &&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny ja odebrałam dziś wyniki i :
-cytomegalia IgM wyszła ujemnie ale IgG dodatnio aż 223.8 jednostek gdzie norma to 6:szok:
-listerioza SEROTYP 1/2a IFT IgG pozytymny???:szok:

czy któras z Was miała ta listeriozę nie mogę w internecie za bardzo wiadomości na ten temat znaleźć podobno trudno sie tego pozbyć...

Pozdrawiam Was Kochane pietrucha,małgonia,agawa,mika,ewik,izka,michalina,karaiwina,madziorek,rurka,carollina,galwaygirl,aschle,anncka ​buziaki!!!!!

Do góry