• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bardzo Wam dziękuję. Ja powiem skromnie, że ucieszy mnie info o każdej staraczce, której się uda. O kolejną nieszczęśliwa kobietę będzie mniej. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z listy staraczkowej i poczekalni &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby nam się w końcu udało!
Miłego dnia, zmykam do pracy.

Cześć Dziewczynki
U mnie dziś lepie trochę, choć stale martwi mnie to plamienie, raz jest raz go nie ma ogólnie to po zabiegi miałam dwa dni krwawienia, potem 4 dni plamienia, następnie 8 dni zero a teraz już 5 dzień plamienie :-(
dziś wróciłam do pracy po zwolnieniu więc obowiązków dużo, czas szybko zleciał i nie było czasu na myślenie.
Poza tym nic nowego, trzymam kciuki z starające się, przyszłe Mamusie proszę pogłaskać brzuszki i wysyłać tutaj dużo ciążowych fluidków

muszę się pochwalić bo to jeden z tych ważnych dni:) osiągneliśmy dzisiaj połówkę z Dzidziusiem;))) jutro USg;)

Miłego Dnia Dziewczyny;)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

reklama
Hej dziewczyny:)

Nie udzielam się specjalnie bo i nic ciekawego u mnie:) Ale podczytuję i kibicuję każdej z was:-) Ja puki co wrzucam się do poczekalni. Muszę doprowadzić tsh do ładu, a w piątek idę do gina podglądać pęcherzyki (w cyklu kwietniowym miałam niepęknięty pęcherzyk).

Staraczki:
Joaro - termin niechcianej @ 21 kwiecień 2014
maqa - termin niechcianej @ 17 maj 2014
Moniska82 -termin niechcianej @ 7 czerwca 2014
ewikewik - termin niechcianej @ ok. 08.czerwca 2014
angelstw - termin niechcianej ok @ 10 czerwca 2014
Neta - termin niechcianej @ 11 czerwiec 2014
Rurka - termin niechcianej @ ok 17-30 ?? czerwiec

POCZEKALNIA:
Sysiq - kwiecień 2014
Milczasia - czerwiec
Lisica - czerwiec/lipiec