• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, Elka pewnie nie odpisze jak jest w szpitalu. Wiecie coś więcej, dawno się nie odzywała. Który to tydzień? Ma ktoś z nią kontakt?
Jak ja się boję takich wiadomości.

reklama
Elka cholerka trzymaj się, wody to nie zawsze koniec, moja koleżanka miała tak od 14 tyg i dotrzymała do 30, dziś widziałam Szymonka cały i zdrowy trzymam kciuki, jedno jest pewne walcz o klinike jakąś, a nie tak jak ja nie wiedziałam i z Oiwcią skończyłam jak skończyłam, a ta koleżanka leżała w klinice i się dało, dużo wiary i siły............walczcie!!!!!!!!

Pietrucha Ciebie ściskam tak mocno, i wiem, że to cięzkie ale musisz dalej walczyć, musi się udać

Mika - jeszcze raz gratuacja, podgrzewaj malca i pochwal się fotką;)

Malgonia cieszę się niezmiernie, że rośniecie zdrowo byle tak dalej:-):-):-)

Agawa ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że poukładasz wszystko, i życie spłata Ci figla na wakacjach;)

Ania npo widzisz tropy są, wyleczysz się i będzie git;)

Anncka suwak mknie i cudownie;)

Ewik u Ciebie mam nadzieję też wszystko ok i mocno pozytywnej energii wysyłam;)

Izabel a Ty widzę przyczajona jak ja buziaki dla Igorka;)

Angelstw pozdrawiam

Celta i jak tam dzieciaki są????

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki ;)***************************************************

Witajcie
Zaglądam dziś a tutaj takie złe wiadomości, Elka_82 trzymaj się, my tutaj mamy nadzieję, że będzie dobrze!!!!

Malgonia1...ja polecam detektor, miałam firmy Angelsound (kupiony na allegro) i sprawdzał się idealnie a tętno było słychać od 13tc

Angelstw...niech Groszek rośnie, a Ty uważaj na siebie!!!

Pietrucha...odezwij się, pamiętaj zawsze trzeba mieć nadzieje i walczyć dalej

Mika..jak bedziesz w domku wstawiaj fotkę, czekamy

Anncka...Twój suwaczek mknie tak szybko do przodu, ja też miałam być grudnióweczką...

Eska, Agaawa, EwikEwik, Celta, Rurka, Ania2611, Izka, Madziorek, Ameritum, Moniska82, Izka87, galwaygirl, Ozila, Neta81, Naala, Carollina..i reszta WITAJCIE!!!!

A u mnie jak zwykle nie po mojej myśli, tak liczyłam że pierwsza @ po zabiegu przyjdzie równo 4 tyg po a dziś 30 dzień i @ nie ma. Ja wiem, że to DOPIERO 30 dzień i że @ może wrócić po 4-6 tyg ale jak się nastawiłam, że będzie równo po 28 dniach (takie miałam cykle) a @ nie ma. Mierzę tempkę, co prawda nie o tych samych godzinach ale zaczęła spadać - dziś 36,75 wczoraj 36,80 a jeszcze kilka dni temu ponad 37 było więc może @ mnie odwiedzi niebawem. Czekam na nią jak nigdy wcześniej, bo potem staranka :-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki proszę! O 12 jadę do szpitala po wynik hist.pat (właśnie dzwoniłam i jest wreszcie). Mam nadzieję, że wszystko dobrze i że zrobią mi kontrolne usg i też się okaże, że wszystko dobrze.
Potem od razu jadę do pracy, postaram się napisać z pracy,

reklama
Doris wiem że chciałabys aby @ przyszła jak najszybciej ale to nie zawsze jest tak od razu... Przecież plamilas jeszcze długo po prawda? Organizm musi wrócić do siebie.. Trzymam kciuki za wynik i oby zrobili usg!

Kurcze źle spalam myśląc o Elce wieczorem :-( eh..
Chciałabym już poczuć ruchy, moze wtedy będę spokojniejsza... Jeśli chodzi o detektor to ja bałam się kupić choć miałam ochotę. I tak bardzo panikuje, jestem pewna że gdybym nie potrafiła znaleźć serduszka to umierałabym ze strachu niepotrzebnie.

Całuje Was wszystkie bez wyjątku!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry