• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki Dziewczynki! Juz mi lepiej na duszy. Pozbieralam sie.

Kasiuchna! Czekamy na Oliwkę i ściskamy kciuki za mamę, żeby wszystko gładko poszło. &&&&&&&&

reklama
moniska za trzy tygodnie lecę do PL
już nie mogę się doczekać,przede wszystkim wyniki i wizyta a po drugie w góry jedziemy:-) jupiiii!!

agawa wszystko jest pięknie,my tu tak kibicujemy i czarujemy,że musi być ok:)

kasiuchna no ja też mam nadzieję,że już czegoś konkretnego się dowiem w PL .....a Tobie szczęśliwego zakończenia..wszystko pewnie pójdzie według planu,już nie długo będziesz tulić swoją Księżniczkę:).... kciuki zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ...no i zdjęcia jakieś Maleństwa proszę jak tylko nabierzesz trochę sił:)

Pozdrawiam wieczorowo:)

Agawa betka ładnie przyrosła, od pewnego momentu już sie nie podwaja, ważne że jest progres:)
Ja wciąż jak na szpilkach trochę. Powtórzyłam test dwa dni póżniej i kreska testowa mocniejsza niż kontrolna, teraz 31 dc i wciąż się trzymam, ale psychicznie męczę się strasznie. Co chwilę latam do łazienki, sprawdzam, poprzednie poronienie zaczęło się nagle i bez żadnych znaków przepowiadających, poza bladymi, nieciemniejącymi kreskami na testach w ciągu kilku dni.
Pamiętam jak byłam w ciąży z Tosią, że zrobiłam jeden test, ucieszyłam się i miałam spokój na 9 miesięcy, po prostu nie myślałam o tym, wiedziałam że wszystko będzie ok, miesiąc temu miałam podobne podejście, tylko dziwiły mnie te wciąż blade krechy, ale machnęłam ręką, cieszyłam się że za 8 miesięcy....a tu bach, krwotok. Chyba zacznę pić melissę. Do lekarza idziemy w poniedziałek równo 5 tc, myślę że już choćby pęcherzyk będzie widać, o ile wcześniej nic się nie wydarzy.

Kasiuchna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madziorrek a moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłas , Twój spokój najwazniejszy! a mąż pewnie sam będzie miał frajde jak będzie serducha szukał :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry