• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczynki..
Karo ja bym wytrwale się starała, przytulała i nic "na potem" nie odkładała.. remont, przeprowadzka.. no i co z tego??? będą II kreski na teście - nic nie będziesz robiła.. będziesz "dyrygowac" a to tez WIELKA sztuka:tak: nie zamartwiaj się i działaj!
Myszka no szkoda że @ przylazła.. :-( ale idąc za moim mottem "nowy cykl - nowa szansa" wiemy ze jak nie teraz to za kolejnym razem się uda!:tak: ja już chyba przestałam skrupulatnie mierzyć czas, kiedy najlepiej uriodzić dziecko.. chcialabm bardzo urodzić.. a w jakim miesiącu? bez znaczenia.. oby w 2013 roku;-) oby było zdrowe i to wszystko..:zawstydzona/y:
MartOocha zaraz zerknę na Twój wykresik.. rozumiem że "poprawiacie i powtarzacie" staranka.. no jak teraz się nie uda to ja nie wiem;-) &&&&&&&&&&&&&&
Gatto Danutaski jest ekspertką od wykresów.. ona pewnie bedzie zorientowana dlaczego takie zyg-zaki były.. no i widzę skok.. więc chyba dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Danutaski, Kochająca_mama dajcie znak życia:sorry:

reklama
Witajcie dziewczynki. Ostatnio miałam trochę problemów w rodzinie i rzadko tu zaglądałam. Dzisiaj się mierzyłam i od początku ciąży mam w biodrach +3cm, w udzie + 2cm, a w pasie + 20cm !! :szok: Wagowo jakieś +4/5kg od początku ciąży. We wtorek mam kolejne USG.
Gatto
niezły Twój wykres ciekawe do dalej będzie !!
Myszka2829 szkoda że tempka spadła i wredota przyszłą :-( ale nowy cykl to nowe nadzieje !! ;-)
MartOocha super że tempka urosła i niech zostanie już na takim poziomie albo i wyższym!!! &&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski no to widzę ze jesteś za półmetkiem:-) mam nadzieje że nic złego sie w rodzinie nie dzieje i wszystko wróci do normy.

Myszko powodzenia w nowym cyklu.

Martoocha oby były II widze w Tobie mnóstwo pozytywnej energii oby tak dalej:tak:

Danutaski!!!!:szok: Nina rośnie jak na "drozdżach"!!!!! w wolnej chwili koniecznie wklej fotkę.. a sprawy mam nadzieję ze się poukładają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto ze względu na Twoje stresowe dni, faktycznie trudno określić czy owulka wystąpiła i kiedy. Nie pamiętam ilo- dniowe miewasz cykle? Gdyby 10dc, 12dc i 14dc oznaczyć jako zakłócenia, to strzelałabym że owulka nastąpiła 15dc a cykl jeżeli nie będzie ciążowy, to obstawiałabym na 29-dniowy. Ale to są tylko przypuszczenia

reklama
Wlasnie tu jest pies pogrzebany, ze mialam 28 dniowe, ale potem sie pokielbasilo i ostatni mialam 23:szok: a teraz te stresy:-(Chyba nie bede nic zaznaczac tylko obczaje co bedzie dalej, a na weekend se po prostu daruje mierzenie. Niech sie dzieje wola nieba!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry