• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto tak jak piszesz, chyba będzie najlepiej.
Kaso82, Ani@k trochę się pochrzaniło, ale mam nadzieję że wszystko skończy się ok. Dzięki za wsparcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Lopop to tak jak ja, czytam niemalże codziennie co u Was a sama rzadko sie odzywam;););)
Danatuski ja mam juz +25 cm w pasie, a w biodrach + 5 cm, ze o kilogramach nie wspomnę......ojojoj było by co wymieniać:-D ostatnio nawet miałam niemalze depreche z tego powodu, ale teraz wiem że to głupie nic nie poradze jak musze po prostu musze zjesc marsa.... no co zrobić jak Babel sie domaga:-):-):-) (tak sobie tłumaczę;). Dzisiaj brałam już dwa razy nospę przez te twardnienia, teraz na szczescie sie troche uspokoiło no i ja przy okazji....
ściskam Was wszystkie mocno i trzymam kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
p.s. wstawiam zdjęcie które kiedyś obiecałam....

Lopop jak tam po komunii? Młodzież zadowolona z prezentów?
Ewelka10 ślicznie wyglądasz !! Ja też tak chce !! Ja ciągle piję coca-colę - też sobie wmawiam że to dzidzia chce...a po coli dostaje czkawkę!! No i tym sposobem czka mi po 2-3 razy dziennie :-)

Danatuski z ta cola to dobre, biedne dziecko gorzej jak po przyjściu na świat nie bedzie chciało mleka tylko...cocę;););)
Gatto kciukasy mocno trzymam, abys niedługo miała taki sam:-):-):-)
brzusio mam wysoko jak na ten tydzien ciązy, od poczatku tak było, ale gin mówi ze taka moja natura - tylko z oddychaniem coraz ciężej;););)
buźka dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry