To wymóg lekarza, ja mam 42 lata i masakryczne duże z racji wieku ryzyko wad u dziecka - mam nie łykać????????????????? Nie brać kwasu na wady cewy nerwowej, nie brać dha, którego w żywnosci prawie nie ma a wpływa na prawidłowy rozwój dziecka... Rozumiem, że chcesz dobrze ale jestem za stara na eksperymenty, trzymam się sugestii doświadczonego lekarza. Dzięki niemu i jego pomocy w ogóle miałam szansę na pierwszą ciążę. Bo w sumie czego mam sie w takiej sytuacji trzymać jak nie tego? Nastrajać się optymistycznie,i wierzyć w cuda? Wiara to za mało na zdrowe dziecko, sory. a suplementy to jednak większa szansa na zdrowie.
Ostatnia edycja:
rozumiesz.. w chwili, kiedy po cichutku sobie prowadziłam z maleńką nasze prywatne rozmówki
... co do braku zrozumienia... no cóż.. nasze dzieci tak naprawdę istnieją praktycznie tylko dla nas... ja już się z tym pogodziłam, choć nie było łatwo... Hania jest tematem tabu... wspomnienie poprzedniej ciąży jeszcze jakoś uchodzi... ale wspomnienie jej imienia... albo jej w ogóle... ogólna konsternacja, cisza... zmiana tematu....