carollina
Fanka BB :)
Ewik - przepraszam jesli Cie urazilam moim gadaniem. Wiem, ze co na innych dziala, to niezawsze dziala na nas samych...
Oczywiscie, jesli lekarz Ci to zalecil, to pewnie, ze lepiej brac... On sie najlepiej na tym zna i to nie podlega dyskusji... Ja tylko napisalam jak ja robilam... nikomu nie chcialam ani nie chce narzucac wlasnego zdania...
Wiem, ze jest Ci ciezko i dlatego masz prawo sie wkurzac... zwlaszcza na takie, ktore tak dokladnie nie wiedza co przeszlas...
Jeszcze raz przepraszam... i mimo wszystko wierze, ze w koncu sie uda... wciaz trzymam mocno kciuki &&&&&&
Suana - GRATULACJE
pochwal sie swoim szczesciem w wolnej chwili 
Rurka - o jej...
dwoje naraz...
niezle wyzwanie
Eska - Mikolaj narazie zadowolony jak mu mowie o dzidziusiu... caluje brzuszek i glaszcze... czesto pyta...
Po Twojej goralskiej kiecce, nie umiem wyobrazic sobie stroju chrzcielnego
na pewno odjazdowy
Celta - kochana, pewnie, ze pamietamy o Tobie... bardzo Ci kibicujemy...
Ja mysle, ze jestes super mama i kiedys z usmiechem bedziesz wspominac te wszystkie ciezkie chwile
Pozdrawiam cieplutko
Oczywiscie, jesli lekarz Ci to zalecil, to pewnie, ze lepiej brac... On sie najlepiej na tym zna i to nie podlega dyskusji... Ja tylko napisalam jak ja robilam... nikomu nie chcialam ani nie chce narzucac wlasnego zdania...
Wiem, ze jest Ci ciezko i dlatego masz prawo sie wkurzac... zwlaszcza na takie, ktore tak dokladnie nie wiedza co przeszlas...
Jeszcze raz przepraszam... i mimo wszystko wierze, ze w koncu sie uda... wciaz trzymam mocno kciuki &&&&&&

Suana - GRATULACJE

Rurka - o jej...
dwoje naraz...
niezle wyzwanie
Eska - Mikolaj narazie zadowolony jak mu mowie o dzidziusiu... caluje brzuszek i glaszcze... czesto pyta...
Po Twojej goralskiej kiecce, nie umiem wyobrazic sobie stroju chrzcielnego
na pewno odjazdowy
Celta - kochana, pewnie, ze pamietamy o Tobie... bardzo Ci kibicujemy...
Ja mysle, ze jestes super mama i kiedys z usmiechem bedziesz wspominac te wszystkie ciezkie chwile

Pozdrawiam cieplutko