• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
agawa mam się całkiem nieźle, co jakiś drugi dzień atakują mnie mdłości i wymioty tak konkretnie na cały dzień, ale znoszę je z pokorą i nie narzekam ;-) w końcu to mój maleńki Groszulek daje o sobie znać :tak: brzuszek zaczyna mi się robić pełniejszy od dwóch dni mam wrażenie jakbym piłkę jakąś połknęła :-p nasz termin Groszkowy przypada na 17 lutego 2015, więc można dopisać do listy :tak: daj Boże żebyśmy szczęśliwie dotrwali :tak:

rureczko stokrotne gratulacje a nie tylko podwójne :-D

za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&, za ciążówki &&&&&&&&&&&&&&& a mamusiom - powodzenia z maluszkami :tak:

Ewik- moc poytywów;) niech słońce w końcu zaświeci;)

Celtunia- mega dzielna babeczka z Ciebie;* Nie ma co....;* Ujarzmicie małą złośnice;) zobaczysz;) a jak wasz roczniak??

Agawa- super fryz ;) też sie właśnie przefarbowałam na ciemno;)

angel- masz termin w moje urodziny;) superasnie;)

rurka- fiu fiu;) niech maluchy roooosna zdrowo;)

mamuski- te Wasze pociechy są mega;)))

karaiwina- jak znosisz te upaly w taaaaaak zaawansoowanej ciązy?:)

carollina- buziaki w brzuszeczek

ania- co tam u Ciebie? Jakies nowosci?owały? @ nadal nie ma?

Moniska, Sisiq- testowały? @ nadal nie ma?

My juz w domu. Serdecznie Was caluje;)

rurka bliżnięta:-D:-D:-D wspaniale,zawsze chciałam dwoje na raz,byle pięknie rosły oby dwa pęcherzyki i będzie wesoło:)

agawa świetny kolor,ładna buzia........pozdrawiam:-)

madziorku ja nie czekam na @ do mnie raczej regularnie przychodzi,staranka jeszcze nie rozpoczęte.....a poza tym stara bieda ale za 9 dni jadę do PL będzie wizyta i mam nadzieję dużo się wyjaśni w mojej sytuacji.....

karaiwina piękny domek:)

celta Kochana nasza trzymam kciuki za Was baaardzo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno z czasem Mała zacznie bardziej Wam ufać i tym samym bardziej szanować,słuchać.....z taką przeszłością to dorosłemu ciężko się dostosować do zmian a co dopiero dziecko,to dopiero miesiąc,dużo sił Wam życzę i cierpliwości,pozdrowienia i buziaki!!!

Dziewczyny ale ta lista porodowa dłuuuuga,pięknie,dużo Was Ciężarówki:-D:-D:-D a będzie jeszcze więcej!!!!!!!!

OMG ja tu wchodzę po 3 tygodniach na forum a tu takie nowinki.
AGAWA ależ się cieszę i bardzo mocno gratuluję. Ja wiedziałam że to Peru będzie magiczne. To polecicie za dobrych kilka lat a póki co będą zwykłe nudne wakacje w Europie:-p:-p Życzę nudnych 8 miesięcy
angelstw nie pamiętam czy gratulowałam zanim zniknęłam - wspaniała wiadomość.. Lutowe Dzieciaczki są wspaniałe
Rurka no i Tobie bardzo gratuluję. No i mężowi za strzał z dwururki;-):-D Oby teraz były same dobre wiadomości. Zdrówka i nudnych 8 miesięcy
Celtuś mocno Ci/Wam kibicuję, oby aklimatyzacja i dotarcie się nastąpiło szybciej niż później. Macie jakieś spotkania rodzinne z psychologiem czy to działa tak że musicie sobie całkiem sami radzić? Napewno jest Ci ciężko ale jesteście kochającą się rodzinką i na pewno wyjdziecie na prostą. Buziakuję
Suana, Kasiuchna super że Maleństwa są już z Wami. Dużo zdrówka i radości Wam życzę
Ewiku jak tak miałam ciężki okres w pracy to sobie pomyślałam o Tobie. Taki stres na pewno nie ma dobrego wpływu. Najlepiej zarzyć FAKITOL (skrót od F**k it all) ja nie potrafiłam i jestem na zwolnieniu. Oby u Ciebie zaczęło być z górki w pracy i by się spełniło Twoje marzenie :*
Madziorrrek, Carolina jak Wasze maluchy? Też już macie szał w brzuszkach? Caro a Ty dalej pracujesz?
Aniu Ty chyba niedługo znów do PL, pozdrawiam Cię cieplutko
Pietruszko o Tobie też myślę i pozdrawiam serdecznie.
U mnie dużo nerwów ostatnio było ale wszystko wraca powoli do normy. Mama miała 12h operację serca 3 tygodnie temu, kilka godzin później kolejną ale już wychodzi na prostą, do tego w pracy miałam bardzo dużo stresu, pisałam że brzuch mi zaczął twardnieć ale od tygodnia już przesadzał mimo że w pracy się uspokoiło i we wtorek bo 10 skurczach w ciągu 2h wróciłam do domu i pewnie zostanę tu do porodu. Adaś kopie jak szalony, kapryśny bo najlepiej bym spała na plecach a ja tak nie cierpię no ale jak chcę spać to tylko w takiej pozycji mnie nie szturcha. Nie doczytam Was bo strasznie dużo produkujecie no i dużo się działo.
Witam wszystkie nowe Aniołkowe Mamusie,
Za staraczki trzymam kciuki &&&&&&&&& i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tym w poczekalni na zapas, proszę dobrze zawekować ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ziemskim Mamusiom dużo cierpliwości i zdrówka życzę

CELTUS witaj!! na pewno z poczatku jest trudno, ale przyjdzie czas kiedy wszystko sie uspokoi. moze mała jest nieufna jeszcze w kazdym razie zycze Ci wszystkiego co najlepsze!!! i o Tobie kochana nie da się zapomniec!

RURKA aleś strzeliła teraz w takim razie &&&&&&&&& za 2 groszki!!!!!!! :-) Bosko!

KARAWINA super brzuszek!! ;-)

AGAWA fajny kolorek! Ja bym się tam z blondu bała przefarbować na ciemne ;p

MADZIORKU @ nie ma i ciąży także nie. Chyba to cysta bedzie bo jak dzisiaj kichnęłam to myślałam ze mi jajnik wyskoczył.

GALWAYGIRL odpoczywaj kochana...trzymam kciuki za zdrowie mamy!!

POZDRAWIAM Was kochane!!:)

Cześć dziewczyny.
JA tylko na chwilę.
Wikunia moja jest chora. Od ponad tygodnia leżymy w szpitalu.
Nie mam siły wszytskiego opisywać.
Generalnie u WIki ujawnił się zespół sturge'a webera - bardzo rzadka choroba.

Upoważaniam Mike do informowania Was co u nas.
Najgorsze minęło, teraz czeka nas długa walka o zdrowie Wikusi.
A ja muszę odnależć w sobie wszystkie pokłady sił. Dla niej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry