OMG ja tu wchodzę po 3 tygodniach na forum a tu takie nowinki.
AGAWA ależ się cieszę i bardzo mocno gratuluję. Ja wiedziałam że to Peru będzie magiczne. To polecicie za dobrych kilka lat a póki co będą zwykłe nudne wakacje w Europie

Życzę nudnych 8 miesięcy
angelstw nie pamiętam czy gratulowałam zanim zniknęłam - wspaniała wiadomość.. Lutowe Dzieciaczki są wspaniałe
Rurka no i Tobie bardzo gratuluję. No i mężowi za strzał z dwururki;-)

Oby teraz były same dobre wiadomości. Zdrówka i nudnych 8 miesięcy
Celtuś mocno Ci/Wam kibicuję, oby aklimatyzacja i dotarcie się nastąpiło szybciej niż później. Macie jakieś spotkania rodzinne z psychologiem czy to działa tak że musicie sobie całkiem sami radzić? Napewno jest Ci ciężko ale jesteście kochającą się rodzinką i na pewno wyjdziecie na prostą. Buziakuję
Suana, Kasiuchna super że Maleństwa są już z Wami. Dużo zdrówka i radości Wam życzę
Ewiku jak tak miałam ciężki okres w pracy to sobie pomyślałam o Tobie. Taki stres na pewno nie ma dobrego wpływu. Najlepiej zarzyć FAKITOL (skrót od F**k it all) ja nie potrafiłam i jestem na zwolnieniu. Oby u Ciebie zaczęło być z górki w pracy i by się spełniło Twoje marzenie :*
Madziorrrek, Carolina jak Wasze maluchy? Też już macie szał w brzuszkach? Caro a Ty dalej pracujesz?
Aniu Ty chyba niedługo znów do PL, pozdrawiam Cię cieplutko
Pietruszko o Tobie też myślę i pozdrawiam serdecznie.
U mnie dużo nerwów ostatnio było ale wszystko wraca powoli do normy. Mama miała 12h operację serca 3 tygodnie temu, kilka godzin później kolejną ale już wychodzi na prostą, do tego w pracy miałam bardzo dużo stresu, pisałam że brzuch mi zaczął twardnieć ale od tygodnia już przesadzał mimo że w pracy się uspokoiło i we wtorek bo 10 skurczach w ciągu 2h wróciłam do domu i pewnie zostanę tu do porodu. Adaś kopie jak szalony, kapryśny bo najlepiej bym spała na plecach a ja tak nie cierpię no ale jak chcę spać to tylko w takiej pozycji mnie nie szturcha. Nie doczytam Was bo strasznie dużo produkujecie no i dużo się działo.
Witam wszystkie nowe Aniołkowe Mamusie,
Za staraczki trzymam kciuki &&&&&&&&& i wysyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tym w poczekalni na zapas, proszę dobrze zawekować ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ziemskim Mamusiom dużo cierpliwości i zdrówka życzę