• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny!

rurka - ochh, no to mąż dumny jak paw zapewne;) Trzymam kciuki za WAS!
Celta - cudne te twoje dzieciaki!!! Nawet nie będziesz wiedziała kiedy, a będą zaczynały szkołę!:)
Michalina - całuję i przytulam Was mocno! Obyście szybo doszły do siebie po diagnozie. Powodzenia w dalszej walce. I Ty i Twoja córcia jesteście bardzo dzielne i dacie radę!! :*

Pewnie wiele z Was zna już historię Lilki.
Moja koleżanka jest jej mamusią.
To co muszą znosić, jest niewyobrażalne...
Bardzo proszę w ich imieniu o pomoc!
Strasznie szybko i banalnie prosto - można pomóc!

Wystarczy wysłać e-mail:
adres: repr@polskipr.pl
Temat wiadomości: Lilka z Bonifratrów
Treść e-maila: Nie pozwólcie na czarny PR wobec rodziców Lilki z Bonifratrów

Szczegóły w poście dostępnym na profilu księżniczki na fb:
https://www.facebook.com/lilkazboni...7825248640075/647825011973432/?type=1&theater
POMAGAMY!!!!

reklama
eska13 czekamy na zdjęcia przystojniaka w stroju góralskim :)

rurka gratulacje i taraz podwójnie zaciskam kciuki:) ale suoer! jak wy to zrobiliście ? :)

celta cudnie że wpadasz nawet jesli tylko od czasu do czasu, ściskam Cie mocno i zycze dużo siły. Normalnośc na pewno czai sie juz za rogiem i nie zauważysz kiedy wejdzie :) Małam w końcu się anuczy na ile może sobie pozwolić, jakoś przetrzymasz te czas sprawdzania Twojej wytrzymałaości :)

karaiwina super brzusio:)

Madziorrek testowałam bo 2 sie spóźniała ale w końcu przylazła więc znów się nie udało... niby sie nie nastawiałam ale rozumiesz...ciesze sie ze jestescie w domku - uważaj na Was :)

galwaygirl mam nadzieję że z mamą bedzie dobrze a Ty siedź w domku i odpoczywaj ;*

Michalina ma być dobrze! Bądźcie silne obie! Buziaki!

Doris przytulam Cie mocno:*

Pozdrawiam WSZYSTKIE :*

Witajcie
Ja rzeczywiście miałam kiepski weekend, wczoraj minęły równo dwa miesięcy od odejścia mojego Aniołka :-(, takie okrągłe rocznice przywołują wszystkie wspomnienia.
U mnie dziś 29 dc, testowałam rano ale nie ma nawet cienia kreski. No ale patrząc na mój wykres i owu która miałam w 18 dc to dziś dopiero 11 dpo więc trochę za wcześnie. W Aniołkowej ciąży testowałam w 32 dc więc kolejny teścior zrobię w czwartek, no może w środę jak nie wytrzymam do czwartku. Temperatura cały czas w granicach 37,2.
Dziś dzwoniła do mnie asystentka mojego gina, no i niestety moje przeciwciała antykardiolipinowe w klasie IgG są za wysokie i gin sam do mnie zadzwoni wieczorem dziś lub jutro. Na razie biorę folik i acard ale to z własnej inicjatywy.
Jeśli któraś z Was miała za wysokie IgG to napiszcie co dalej w takim przypadku.
Boję się, że będę musiała robić sobie zastrzyki, no ale zobaczymy co dalej będzie.

A poza tym ja już na urlopie więc pełen relaksik choć na razie pogody brak

Buziaki dla Wszystkich i miłego dnia życzę!!!

Ostatnia edycja:
Rurka ale wiadomość! Dwójeczka za jednym zamachem, super! Niech rosną pięknie.

Celta
- Ty też od razu dwójeczka. Dasz radę, dzieciaki mają wielkie szczęście, że do Was trafiły.

Agawa - jak się cieszę, że wszystko w porządku! Już tak zostanie! Uwielbiam takie niespodzianki jak Twoja.

Suana - gratuluję i tu! Napisz coś jak Gabryś da Ci chwilę wytchnienia.

Doris , jesli to zespół antyfosfolipidowy to dostaniesz jeszcze Clexane. Jesli jesteś w ciązy, nie martw się , Clexane zwykle lekarze dają od widocznego serduszka. Na razie wystarczy Acard. Testuj , a co! Tylko załóż, że może jeszcze nie wyjść a to nic nie oznacza.

Michalinko, dzielna ta Twoja Wiki. Da radę. Dobrze, że tak wcześnie i szybko zdiagnozowali przyczynę. Trzymajcie się Dziewczyny i szybko wychodźcie ze szpitala.

Ja w środę mam wizytę i USG połówkowe. Chyba od piątku czuję ruchy, takie robaczki, jakby mi cała macica chodziła :) Ale jeszcze bardzo słabe i jak się położę. I zauważyłam coś jeszcze - pierwsze małe rozstępy. Smaruję się olejkami, oliwkami i tak wcześnie już rozstępy? Masakra.
Przymierzam się po połówkowym powoli do kompletowania wyprawki i planowania pokoju. Mój Mąż twierdzi, że za wcześnie, po naszych przejściach się boi i woli zostawić wszystko na ostatnią chwilę. A już mnie rozśmieszył jak powiedział, że wszystko zrobi jak będę w szpitalu :) Już to widzę! Ale mi już teraz ciężko się ruszać i coś robić a co będzie później? Do 7 miesiąca chciałam urządzić pokoik , myślicie że za wcześnie?

Małgoniu nie za wcześnie, po USG polowkowym juz rób wyprawkę. Po pierwsze bedzie Ci łatwiej na raty, po drugie dłużej sie nacieszysz ta przjemnoscią. Czas uwierzyć, ze wszystko bedzie dobrze!

Mika fajnie, ze sie odzywasz. Caluje mocno Leosia!

doris Kochana Przytulam Cie!

małgonia to już połówkowe:-) trzymam kciuki za środową wizytę,teraz ten fajny czas kiedy pojawiają się ruchy,zaczyna się kompletować wyprawkę....pokoik....ach...........no i myślę,że to dobry pomysł jak już zaczniesz coś działać bo mąż chyba się nie wyrobi w kilka dni a poza tym pewnie wolisz w tym uczestniczyć,to sama przyjemność takie przygotowywania.

Dziewczyny wie któraś może co u bakali?? urodziła już? wydaje mi się że miała termin po suanie.

Aniu namierzyłam Bakalie. Ostatni raz widziano ja na lipcowkach 02.07 wiec już pewnie urodxiła, albo nie długo urodzi, bo na suwaczku 39t5d pokazuje wiec na pojutrze ma termin. Ale bardzo rzadko jest na BB. Poprzedni post ma z maja.

Dziewczyny, wróble ćwierkają, że jeszczeo mnie tu pamiętacie. Bardzo mi miło z tego powodu, nie spodziewałam się. U mnie jak już wiecie bliźniaki- dwóch chłopców (jednojajowe, dwuowodniowe, dwukosmówkowe). Wszystko idzie dobrze, ważą 280 i 300g.
Przesyłam Wam pozytywne fluidy, oby Wam się szczęściło - dwoiło a nawet troiło!!!

reklama
Witajcie. U mnie @ nie ma no ale to jeszcze nie czas bo mysle ze w czwartek powinna przyjsc.
Tempka wczoraj 37,1 a fzis 37,3 wiec spadku nie ma poki co. Dzis nie testowalam, czekam do jutra jak jutro nie bedzie drugiej kreski to @ przyjdzie na pewno. Oj jak ja bym chciala te dwie kreski!!!
Rurka..a Ty kiedy masz kolejna wizyte?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry