• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Michalina- buziaki dla Was w sam środeczek czółka;* Dzielne dziewuchy;* ehh jestem z Was dumna;* Wlczcie o zdrowie dla małej, walczcie a ja Was wspieram mocą pozytywnej energii;*

malgonia- ja juz zbieram ciuszki po kims i przchowuję, jeszcze nie piorę, ale to dlatego, że nie miszkamy jeszcze w miejscu docelowym... Faceci zawsze się boją, bo oni sie boją też o nas... Mój mi to tłumaczył, że to jest straszne ale bardziej niż o dziecko, to on sie boi o mnie, że np. coś zobie zrobie jeśli coś znowu pójdzie nie tak.... Też biedni nie mają lekko

rurka- jak się czujesz jak na Ciebie te bliźniaczki odziałowują hę??:)

ania- juz pewnie odliczasz dni do pobytu w Polsce;))) supcio;*

Agawa- mam nadzieje, że dbasz mamuśko o siebie odpowiednio;*

Doris- jak tam testowanie?

mika- powiedz mi czy jak kurczaczek się wykluje, to strach o niego jest troszkę mniejszy, czy te naerwy które towarzyszą nam w ciąży zostaną juz nami na zawsze?:) Buziam Leonka i tulam;)

Moniska- tak sie mowi ze sie czlowiek nie nastawia, ale bol i rozczarowanie straszne jest gdy przychodzi @;/ zaciskam najmocniej kciuki za obecny cykl&&&&

ewiku- snilas mi sie dzisiaj!!!!! snilas mi sie, ze zadzwonilas z dobrą nowiną, najlepszą. I że było oblewanko forumowe z tego powodu, piokolakiem;) ehh lubie swoje prorocze sny, a więc niech się ziszcza..... Buzi buzi;*

Moc całusów dla wszystkiuch;*

reklama
Michalinka - badzcie dzielne dziewczyny!!! jestesmy w wami! <tulimy>

Moniska - caluje i sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na kolejny cykl

Doris - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agawa i Rurka - jak tam Mamuśki? niech was mecza mdlosci, rzyganka i inne :D

Mika i Celta - wycalowac prosze wasze skarby :)

Madziorek i Malgonia - dawac nowe foty brzucholow prosze ;) co do wyprawki to ja zaczynam juz powoli jej kompletowanie - a co mi tam, plec znam, wydatki beda rozlozone :) pochwale sie ze wczoraj dostalam caly bagaznik rzeczy dla Maciusia od kolezanki mojej kuzynki - ciuchy, zabawki i nawet laktator :) ciesze sie tym jak dziecko :-D

Ewik, Pietrucha, Ania, Karaiwina, Annte, Carollina, Galwaygirl i cala reszta - pozdrawiamy wraz z brzuszkiem :)

A co u nas - za nami slub siostry :) wybawilam sie na weselu do 4 :D az bylam w szoku ze wytrzymalam ;) Macius tez chyba tanczyl bo caly czas cieszyl mnie kopniakami :) no ale w poniedzialek nastalo zmeczenie.. wiec dzisiaj lezymy i nadrabiamy zalegosci w bb :)
a oto aktualni MY :)
_DSC0628 - Kopia.jpg

Załączniki

• _DSC0628 - Kopia.jpg
    _DSC0628 - Kopia.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 74
mika - super że powoli scalacie sobie swoją codzienność i wyrabiacie własny rytm dnia :tak:
moniska - jak to zrobiliśmy??? nie mam pojęcia!!!!:-D:-D:-D chyba mój mąż zna jakieś tajemne triki ;-)

doris - mnie czeka 23 lipca pół roku po odejściu Haneczki... rocznice zawsze wymuszaja na nas chwile zadumy ....
Pytałaś o wizytę - następna 30 lipca....aaaa no kochana i &&&&&&&&&& za dwie kreski... a może dołączysz do marcówek jeszcze???? ZAPRASZAMY z Agawą serdecznie!!!!

malgonia - &&&&&&&&&&&&&&&&& za połówkowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie ze po badaniu szykuj wyprawkę!!! Ja do połówkowego nie kupię NIC ale po połówkowym... jak zacznę szaaaleććć :-D:-D:-D aaaa no i ruchy czuć... cudowna sprawa :happy:... ciekawe jak to jest ja się ma dwa szkraby w brzuchu??

Madziorek - narazie nie oddziałują jakoś nadzwyczajnie... jest ok ... mam nadzieję, ze wszystko potoczy się dobrze... pomimo tego, że przerazenie mnie nie opuszcza.... to jednak już pokochałam te dwa małe pęcherzyki.... no zobaczymy 30 lipca....

Hej
Ja juz po porannym testowaniu, niestety nie udalo sie, jest jedna kreska, tempka spadla dzis do 36,9 wiec pewnie jutro @ przyjdzie i musze wziac przez miesiac te tabsy anty na ta torbiel. Kolejne starania wiec dopiero pod koniec sierpnia.
Buziaki dla Wszystkich, ja lece sie opalac

ja tylko na moment się pochwalić wpadłam ;-)

jestem już po wizycie
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
szczęśliwa i znów ze łzami radości w oczach
blink1tu.gif.pagespeed.ce.DwSIlYPg4Q.gif

Kocham Go!! ♥ Ma całe 20mm
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
sreduszko bije, wszystko w jak najlepszym porządku!
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
różnica 1 dnia między USG a OM, więc wszystko tak jak być powinno
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

moje maleńkie FikuMIku :*
nareszcie odetchnęłam
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

ściskam was wszystkie i za wszystkie 3mam mocno zaciśnięte kciuki!!

reklama
A u mnie nieciekawych wiadomości w dniu dzisiejszym ciąg dalszy...właśnie dzwonił mój gin, że moje przeciwciała kardiolipinowe w klasie IgG są niestety za wysokie (tak jak podejrzewałam) co prawdopodobnie świadczy o zespole anty fosfolipidowym.
Podczas staranek mam stale brać Acard, a potem powiedział, że prawdopodobnie dołączy mi heparynę.
Ale to wszystko wytłumaczy mi na wizycie jak przyjdę w sierpniu po zakończeniu brania jednego opakowania tabsów anty. I wtedy okaże się też czy torbiel zniknęła, bo jeśli nie to czeka mnie operacja laparoskopowa i histeroskopia :-(.
A w temacie brania heparyny to ja się wcale nie orientuję póki co,od kiedy się bierze i jak długo, a przede wszystkim od kiedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry