Madziorrek
Fanka BB :)
Michalina- buziaki dla Was w sam środeczek czółka;* Dzielne dziewuchy;* ehh jestem z Was dumna;* Wlczcie o zdrowie dla małej, walczcie a ja Was wspieram mocą pozytywnej energii;*
malgonia- ja juz zbieram ciuszki po kims i przchowuję, jeszcze nie piorę, ale to dlatego, że nie miszkamy jeszcze w miejscu docelowym... Faceci zawsze się boją, bo oni sie boją też o nas... Mój mi to tłumaczył, że to jest straszne ale bardziej niż o dziecko, to on sie boi o mnie, że np. coś zobie zrobie jeśli coś znowu pójdzie nie tak.... Też biedni nie mają lekko
rurka- jak się czujesz jak na Ciebie te bliźniaczki odziałowują hę??
ania- juz pewnie odliczasz dni do pobytu w Polsce
)) supcio;*
Agawa- mam nadzieje, że dbasz mamuśko o siebie odpowiednio;*
Doris- jak tam testowanie?
mika- powiedz mi czy jak kurczaczek się wykluje, to strach o niego jest troszkę mniejszy, czy te naerwy które towarzyszą nam w ciąży zostaną juz nami na zawsze?
Buziam Leonka i tulam
Moniska- tak sie mowi ze sie czlowiek nie nastawia, ale bol i rozczarowanie straszne jest gdy przychodzi @;/ zaciskam najmocniej kciuki za obecny cykl&&&&
ewiku- snilas mi sie dzisiaj!!!!! snilas mi sie, ze zadzwonilas z dobrą nowiną, najlepszą. I że było oblewanko forumowe z tego powodu, piokolakiem
ehh lubie swoje prorocze sny, a więc niech się ziszcza..... Buzi buzi;*
Moc całusów dla wszystkiuch;*
malgonia- ja juz zbieram ciuszki po kims i przchowuję, jeszcze nie piorę, ale to dlatego, że nie miszkamy jeszcze w miejscu docelowym... Faceci zawsze się boją, bo oni sie boją też o nas... Mój mi to tłumaczył, że to jest straszne ale bardziej niż o dziecko, to on sie boi o mnie, że np. coś zobie zrobie jeśli coś znowu pójdzie nie tak.... Też biedni nie mają lekko
rurka- jak się czujesz jak na Ciebie te bliźniaczki odziałowują hę??
ania- juz pewnie odliczasz dni do pobytu w Polsce
Agawa- mam nadzieje, że dbasz mamuśko o siebie odpowiednio;*
Doris- jak tam testowanie?
mika- powiedz mi czy jak kurczaczek się wykluje, to strach o niego jest troszkę mniejszy, czy te naerwy które towarzyszą nam w ciąży zostaną juz nami na zawsze?
Moniska- tak sie mowi ze sie czlowiek nie nastawia, ale bol i rozczarowanie straszne jest gdy przychodzi @;/ zaciskam najmocniej kciuki za obecny cykl&&&&
ewiku- snilas mi sie dzisiaj!!!!! snilas mi sie, ze zadzwonilas z dobrą nowiną, najlepszą. I że było oblewanko forumowe z tego powodu, piokolakiem
Moc całusów dla wszystkiuch;*

... ciekawe jak to jest ja się ma dwa szkraby w brzuchu??