Ania, bo tu takie upały, że nic się nie chce. Ja normalnie masakra.
Agawa - to życzę Wam sto lat w szczęściu i zdrowiu z małymi szkrabami. Pytałaś jaki prezent zrobić mężowi - no to masz najpiękniejszy.
Rurka, jeszcze będziesz żałować, że tak pragnęłaś objawów ciążowych. A może w ogóle nie przyjdą? Przecież wiesz, że niektóre kobiety bardzo dobrze znoszą ciążę i nic kompletnie im nie jest. Ale jak tak bardzo chcesz, to życzę Ci przede wszystkim rzyganka.
Mika - Leoś jest przecudny, a Babcia jaka zakochana.
Doris, Ty to niecierpliwa Babeczka jesteś. Tak byś chciała za pierwszym razem. A napracujcie się trochę

Serio- za pierwszym razem to naprawdę mielibyście szczęście (nam się udało w tej ciąży za pierwszym razem

). W sumie dobrze się stało, bo co z tą torbielą? Byłabyś kłębkiem nerwów będąc w ciąży i mając torbiel. A tak - może sama pęknie , albo się wchłonie. Do sierpnia to nie wieczność, zanim się obejrzysz - już będzie ten czas. A że @ inna niż zwykle, po pierwsze po zabiegu ma prawo , po drugie - w takie upały to wszystko może się poprzestawiać. Więc głowa do góry, wypoczywaj na słoneczku (bo ciężarne nie mogą za bardzo) i korzystaj z urlopu i lata!
Dzisiaj kolejny upalny dzień, czyli znów nic nie zrobię. Chodzę jak mucha w smole, właściwie to nie chodzę, tylko w większości leżę. Głowa mnie boli, ale to nie nowość, bo boli mnie nonstop od maja, raz tylko ćmi a raz tak, że nie wiem co ze sobą zrobić. Do tego tradycyjnie brak energii i nowość - obrzęki nóg. Po prostu rewelacja. Chyba muszę spieszyć się z tą wyprawką, bo jakoś siebie nie widzę chodzącej po sklepach i urządzającej pokoik za 2-3 miesiące.
Dziewczynki , pokażcie swoje pokoiki dla maluchów, proszę

. Po pierwsze uwielbiam je oglądać a po drugie szukam inspiracji. Meble już w zasadzie wybrałam - będą chyba sosnowe a nie białe, jakie zawsze chciałam , żeby mój Synuś za 3 lata nie powiedział, że ma babskie meble i żąda zmiany. Niech trochę posłużą dłużej. A teraz szukam inspiracji co do dodatków.