agawa super!!!!! a czym ty się martwisz,jak Mała będzie miała Twój charakterek to razem będziecie szaleć

to nie jest powiedziane,że jak dziewczynka to spokojna będzie....u mojej siostry jest wręcz przeciwnie,chłopiec spokojny a dziewczynka biega z chłopakami po drzewach i ciągle ma zdarte kolana
majdaczek to wcale nie wydaje się śmieszne że teraz ze wszystkim kojarzysz ciąże,ja nawet na tv nie mogłam patrzeć,rozbrajały mnie reklamy z produktami dla dzieci,na spacerze babki z wózkami,wystawy sklepowe z ubrankami.....to jest masakra ale trzeba sobie to jakoś w głowie poukładać,nie czuj się źle z Tym że się śmiałaś,przecież nie można cały czas się smucić i płakać życie płynie dalej,masz juz dwoje dzieci,bądź dla nich uśmiechnięta....nie myśl w ten sposób,że oczyszczając się macica pozbywa się Twojego dziecka,nigdy się Go nie pozbędziesz,zawsze zostanie w Twoim sercu i w Twojej pamięci a organizm pozbywa się tkanek żebyś była zdrowa i w przyszłości mogła zajść w kolejną ciąże.
Ja myślę,że lepiej nie ingerować,poczekać,lepiej jak organizm sam się oczyści ja mam złe wspomnienia z zabiegiem bo mnie źle wyczyścili i za dwa miesiące miałam powtórzony zabieg.
kiraa pierwsze słyszę,że można sikańca z krwi zrobić
lakara przykro mi

podczas kolejnej @ będziesz się dalej czyściła jak coś jeszcze w macicy pozostało,tylko nastaw się na to,że @ będzie bardziej obfita niż zwykle.
carollina super,że Maleństwo zdrowo rośnie