• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
carollina widzę,że też spać nie możesz...................ja tu wchodzę żeby zobaczyć czy któraś p0rzypadkiem nie melduje rozpakowywania atu nic:")

Jakoś spać ostatnio nie mogę......stres jakis mnie dopadł:(

reklama
no to ja też melduję, że termin jest.. ale porodu niema;p może dzisiaj sie oakaże że chłopak obowiązkowy i do terminu czekał;p

galwaygirl- kochana może i Adam niedzielny chłopak będzie co?:)

Witam wszystkie mamusie. Chciałam dołączyć po stracie 2aniolkow w 8tc.. Mam nadzieje ze za dobry miesiąc bedziemy mogli się juz starać..

Lady Agnes witam tutaj ponownie. Kochana jestem dokładnie w takiej samej sytuacji z tym ze krwawienie się rozkreca i mam 2x mocniejszy "okres" sciskam Cie kochana. Ani się obejrzymy a będziemy tulic malenstwa

Madziorrek dziś urodzisz, a wiesz czemu??? Bo ja znów zrobiłam sikańca.... jest bladzioch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mąż też widzi bladziocha!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, jutro znów zrobię test, a może już dziś wieczorem. Dżizussss.... czy to możliwe?????
Jestem z lekka przerażona ale i szczęśliwa.
Ale się nie nakręcam, bo wiadomo jak u nas jest.......... czekam tym razem spokojnie.....

mimula witaj u nas!!!!

hej dziewczyny!

Ciężarówki na wylocie Życzę Wam niedzieli pełnej skurczy i szybkiej jazdy na porodówkę i przytulania dzidziusia :*

LadyAgnes - witaj wśród nas. Skoro nie zabieg powinnaś dostać tabletki - cyclotec - jeżeli nie zacznie się samo... trzymaj się!
Michalina - moja droga, dla mnie 10 dpo nie jest żadnym wyznacznikiem, dlatego, że w tej ciąży w 11dpo beta wyszła mi nieco ponad 2 - więc w ogóle nie ciążowa. Edit - sasasasasa :D:D:D:D:D GRATULUJĘ BLADZIOCHA:)))))))))))))
Martocha - && za nowy cykl ;) Będzie się działo :)
Elka - moim zdaniem dosyć wysoko masz tą homocysteinę. W ciąży może ona szybować w górę. Myślę, że powinnaś zacząć suplementować wit b6, b12, kwas foliowy - najlepiej w formie metylowanej.
Ania - a dlaczego stres? Czego się obawiasz?

Dziewczynki, najwyższa pora przesłać nieco fluidów ;)
Mój brzuch już całkiem pokaźny, więc pozdrawiamy ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry