• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anncka &&& super, 13 uwielbiam &&& powodzenia
Carollina co wynikło z dzisiejszej wizyty? Wczoraj cisza, dziś też?czyżby Ktoś?
Malgoniu też o Tobie myślałam, jak M po operacji? a jak Twojechoróbsko?

U nas wszystko dobrze. Od wczoraj juz sama z chłopakami siedzę w domu, M wrócił do pracy. Adaś śpi super, mam nawet 3h non stop spania. Z Piotrusiem 2h to był sukces.

reklama
Anncka - a jednak Ty wczesniej;) w takim razie powodzenia;)

Ja za chwile zmykam na wizyte, bo dalej w dwupaku - mam nadzieje ze to juz ostatni raz i jak samo nie ruszy to termin bede miala ustalony na przyszly tydzien...

Malgonia - juz koncowka...dasz rade...;)

Cześć Kochane!!!
strasznie długo mnie u Was nie było ale oczywiście doba za krótka na wszystko :) Mały zajmuje cały mój czas - cieżko nawet cokolwiek w domu zrobic przy tym gagatku :)

widze, ze sporo nowinek tutaj :))
ciezaroweczki kochane - ogromne &&&&&&& za Was! Szczególnie za te, które lada chwila bedą miały swoje szczęścia przy sobie!
martoocha widze, ze starasz sie o rodzeństwo dla Stelci! Super :)) trzymam &&&&&&
Michalinka gratulacje ogromne!!! Niech kruszynka rośnie zdrowo! I dla Ciebie mnóstwo sił! Domyślam sie jak jest cieżko :* jak Wikusia?
agaawa &&&&&&&! :*

za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&

trzymajcie sie ciepło, obiecałam sobie, ze będę starała sie codziennie znalezc kilka minut na forum, bo tęsknię za Wami :*

Wlasnie wrocilam... Szyjka nadal zamknieta, choc miekka. Glowka bardzo nisko... mam sie stawic w szpitalu we wtorek o 8 i beda wywolywac... o ile wczesniej sie nic nie zacznie...

Witajcie
Jestem, jestem. Neta ...dziękuje za pamięć
U mnie nic nowego w sumie, dlatego czytam ale nie piszę. Dziś byłam na usg, w lewym jajniku pęcherzyk ponad 18mm, termin kolejnej @ 30.11.

Anncka, jak tam???? Odezwij się! Pewnie tulisz już synusia!!!!!

Ewikewik...fajnie, że się odezwałaś, że jesteś z nami, że walczysz!

Carollina...pewnie samo się zacznie, może dziś w nocy :-)?

Malgonia...wyprawka gotowa? Tobie też już tak niewiele zostało!

Galway, Madziorrek, Agawa, MartOocha, Michalina Ch, Anka, Sysiq, Ania2611, Karaiwna, Rurka, Pietrusia, Elka_82, , Ameritum, Eska13, Wgoracejwodziekapana, Karo01, Ozila, Moniska82, Kaja i reszta...BUZIAKI!!!!

Ostatnia edycja:
Madzior no cudo super gratulacje ;))))

Ewik melduje mam 2 opakowania nie tknięte po 30 i 6 z opakowania nie dokończonego doustne wszystkie ;))) nie chce za to nic wyślę Ci za pobraniem tyle ile wysyłka wyjdzie

Rozpakowywać się lachony ciocia czeka;)))

Ciężarówki buziaki

Staraczki fluidki

Mamusią wytrwałości ;)))

Buziaki dla wszystkich ja mam kampanie wyborczą bo moja dyrekcja na burmistrza startuje i nie wiem czy se pióro w tyłek wsadzić czy motor w dupkę:)***

pokaże Wam jaka piękna jestem na ulotce wyborczej hahahah
10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg

Załączniki

• 10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg
    10376346_1498162360444861_6399065906469655260_n.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 87
Kochane dzisiaj o 17.06 przez cc przyszedł na świat mój najkochanszy synek Maciuś :-) 4100g i 57cm - tak jak mówili kawał chłopa :-D
Mi nie udało się mimo trzech prób indukcji urodzić naturalnie, po odejściu wód wczoraj zaczęło rosnąć crp i dlatego nie można było dłużej czekać.
Teraz grzeje się w inkubatorze bo ma problemy z utrzymaniem ciepła.
A oto mój mały mężczyzna -

Załączniki

• 1415906128177.jpg
    1415906128177.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry