Hej dziewczyny.widzac tutaj magde postamowilam tez napisac.ja mie staraczka ale czesto was wieczorami czytam.moze wariatka jestem ale bardzo was lubie i lubie czytac.u nas Emily juz 19 miesiecy, bardzo duzo gada i mala pyskula sie zrobila i bardzo uparta.no i ja musze powiedziec ze u nas do 1.5 roku bylo super ze nawet myslelismy o drugim a po 1.5 roku poszla do takiego ala zlobka bo to tylko 3 razy w tyg 3 goduiny wiec niewiele ale ma kontakt z dziecmi i tam sie uczy popychania, bicia i takich rzeczy.sa dni ze sa super bo jej paplanie po niemiecku to wynagradza ale czasami placze, tupie, rzuca wszystkim.masakra.ja pracuje, tez dziergam wieczorami i czasami maz mnie sie pyta skad ty bierzesz na to sile.ale trzeba.niemam tutaj nikogo wiec niemam nawet malej gdzie zostawic wiec radzimy sobie we trojke:-)
Magda jak niemoge uwierzyc ze zosia taka duza
Anncka i Carolina z tegowszystkiego zapomnialam wam chyba pogratulowac.wybaczcie mi.wasze malenstwa sa takie slodkie
Pietrucha 17 lal.super.i jak slicznie wygladasz z brzuszkiem.odzywaj sie czesciej
Agawa a ty pokazuj nam brzuszek a rodzina musi wyluzowac bo ty w ciazybi niemoga cie tak denerwowac
Michalina widzialam na facebooku twoja smutna minke i juz myslalam ze cos nietak ale niechcialam pisac i cie denerwowac.ja przy zadnej ciazy niemialam nic ale wiem ze to meczace ale tak jak raczej wszystkie mamy mowia u wiekszosci mija to w 12:tyg wiec trzymam kciuki