• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny miałabym do Was pytanko. Moją córeczkę urodziłam 4 tygodnie temu, zaraz po porodzie miałam robiony zabieg. Zastanawiam się kiedy mogę dostać pierwszego krwawienia? Wiem, że prawidłowy okres dostanę po ok 3 miesiącach po zabiegu. Jak u Was wyglądała sytuacja z płodnością? Powinniśmy się jakoś dodatkowo zabezpieczać? Moja lekarka twierdzi, żebym teraz nie zaszła w ciąże przez 3 kolejne cykle więc już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć:(

reklama
Pietrucha, Rurka-sliczne brzuszki;))

Agawa-czekamy na Twoka fotke...

Witam nowe aniolkowe mamusie i zapalam swiatelka dla Waszych aniolkow (*)(*)(*). Kciuki za starania&&&&&&&

Galway-u nas tyle trzymaja...ale moim zdaniem to niedlugo...ja urodzilam w poniedzialek nad ranem a we wtorek wyszlam...

Wszyscy sa w Lence zakochani;) a Mikolaj bardzo podekscytowany. Jak tylko Lenka zaplacze, zaraz do niej biegnie, mowi i glaszcze po glowce... kapac tez pomaga polewajac nozki kubeczkiem...bardzo dumny starszy brat;)
Ostatnio troszke sie martwilam, bo Lenka miala strasznie duzo sluzu i po porodzie dlugo nie chciala jesc, a jak zjadla to ciagle wymiotowala. Serce sie kroilo, ale wczoraj wieczorem zaczelo sie poprawiac;) Dzisiaj juz jest super;)
Chcialam dodac fotke, ale nie wiem jak to zrobic przez telefon...

Buziole dla wszystkich:*:*:*

hej dziewczynki!

mika - dobrze, że w końcu się odezwałaś! A gdzie zdjęcie królewicza dla nas?:)
Aniu - kciuki zaciśnięte :*
Rurka ale śliczny! Taki okrągły i w sam raz! A jaka dumna i szczęśliwa starsza siostra;) super!
Luxourius - witaj!
kamkaz -do 6 tyg po poronieniu powinna przyjść pierwsza miesiączka. Właściwa - a nie żadna inna. Ginekolodzy zalecają odczekanie 3 cykli po zabiegu łyżeczkowania, żeby macica doszła do siebie, a przede wszystkim endometrium. I jesteś normalnie płodna zaraz po zabiegu.
carolina - jejj, jak słodko, że braciszek jest taki przejęty swoją rolą! Fajnie się czyta takie posty z których bije szczęście! Czekamy na foto! Całusy!

Udanego weekendu baby ;-)
ps Martocha tylko testuje w week, czy jeszcze ktoś?

hej :)

Agawa mam nadzieje, ze sprawy rodzinne nieco sie uspokoiły ... a na Twoją fotkę czekamy więc jak będzies miała wolną chwilę i nastrój to wrzucaj kochana :)

Carollina super :) czekamy na fotki!!!

kamkaz - ja urodziłam w 23tc tez byłam łyzeczkowana - miesiaczke pierwszą dostałam po 6 tygodniach najpierw miałam plamienie ptrzez tydzień i po tygodniu przez kolejny tydzień normalne krwawienie...Tak jak Pietrusia napisała lekarze każą odczekać aby się endometrium odbudowało... ja miałam odczekać 4 cykle... odczekałam 3 pełne cykle... i udało się za pierwszym razem w 4 cyklu po stracie...

mika - stwierdzilismy z mężem że zaufamy naszemu lekarzowi... skoro on uznał, ze nie ma powodu do paniki, to nie będziemy panikowali... właściwie... to mój mąż od poczatku wychodził z takie załozenia,... tylko ja panikara jestem...:( ale po kilku rozmowach i konsultacjach ze znajomymi lekarzami (to tylko rozmowy były, żadni specjaliści) uznaliśmy ze czekamy do kolejnego USG i jakby co to będziemy działali po nim. tak więc za tydzień w poniedziałek mam kolejna wizytę.... i wszystko się okaże.. narazie o tym nie myślę... staram się optymistycznie patrzec na to wszystko i o dziwo mi wychodzi :)

Luxuorius - aa nie napsałaś w jakim momencie cyklu jesteś... przed owu po owu w trakcie owu?:-) jak o tych piersiach napisałaś to chyba po owu?? co?? kiedy testujesz???

Raaaany julek dziołchy! już po 10 :szok: biorę sie za sprzątanie!!!!!!! I za obiad!
Miłego dnia!!!!! Buziaki!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry