• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
90 natka mnie dziś też w nocy tak bolało,że aż się obudziłam,teraz już mniej,mam nadzieję,że to po prostu rozciąga się macica.A który tydzień u Ciebie,u mnie ok 5 tc ,suwaczka na razie nie robię,czekam na serduszko.

kamkaz oby @ szybko przylazła,nowy cykl to nowe możliwości:tak:

pietrucha jak u Ciebie?? hop,hop...

majowa mamusia ​i co powtarzałaś test z rana?? i jak??

reklama
Kamkaz ból się nie nasilił na szczęście tylko przeszło. W sumie tylko parę minut tak mnie to bolało. Mam nadzieję że wszystko jest ok...
A Ty byłaś u gina? Może by pomógł określić kiedy możesz spodziewać sę @ oceniając wygląd i grubość endometrium?

Ania u mnie też będzie 5tc bo miałam późną owulację więc nie ma co liczyć z terminu OM-według tego niby byłby już 7tc. A tak naprawdę to dopiero 20dpo :-) także jesteśmy na podobnym etapie. Ja miałam identycznie z tym bólem-też mnie obudził ale na szczęście po paru minutach przeszło. Teraz co jakiś czas odczuwam ale lekko. A Ty kiedy chcesz iść na wizytę do ginekologa?
Też czekam z suwaczkiem.. boję się zapeszyć...

Hej dziewczyny
Wybaczcie nie odniose sie do kazdej..
Beta to nie zawsze wyznacznik..a termin ostatniem miesiaczki to juz w ogole...ja lezalam na poczatku ciazy,bo 7 tydz z om a serduszka nie bylo...pozna owulka.pozne zagniezdzenie i dzidzius mlodszy. Beta w szpitalu mi spadla,kolejnego dnia poszla w gore... wiec dopoki nie ma wyroku, trzeba w dzidziusia wierzyc i dodawac mu sil.
Aniu, a nie myslalas o luteinie i duphastonie?

Ja leze ciagle w szpitalu, jednego dnia krwawie,drugiego plamie a trzeciego wypadaja tak ogromne skrzepy,ze .. brakuje sil.
Leze i walczymy.
Prosze o nieustanna modlitwe i kciuki!

ania ja już też wymyślam co tu robić żeby tylko tyle nie myśleć :-) choć niełatwo tak się czymś zająć ;-)

pietrucha cały czas trzymam kciuki i wierzę że wszystko dobrze się skończy! Ty walczysz, dzidziuś walczy, a to najważniejsze!! Musi być dobrze :tak:

Cześć, dziewczyny!!! Pozwolicie, że dołączę?
Mam już niespełna trzylatkę, a teraz staramy się o drugie dziecko. Na początku października poroniłam, 6 tc. We wtorek powinnam dostać @. Dzisiaj zaczęło się plamienie, więc pewnie dostanę. Chociaż ostatnio też było tak, że plamiłam w okolicach @ a ta się jednak nie pojawiła i test wyszedł pozytywny. Tak czy inaczej nie mogę przestać mieć nadziei, chociaż staram się nie nastawiać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry