chciejka32
Fanka BB :)
Natka- ty tez lez kochana. Posłuchaj spokojnej muzyki.Weź dobra książkę. Polecam 50 twarzy greya .Wciąga i relaxuje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak Twoje samopoczucie dzisiaj? 
Ja na imię Marcel zachorowałam jak tylko się dowiedziałam, że będziemy mieć synka. I co ciekawe....tylko dlatego,że inna forumowa mama (tu z BB) miała właśnie Marcelka :-) Swoją drogą Gabriel brzmi tak dostojnie. Śliczne imię! Zbieżność dat, to coś co mnie zawsze fascynuje..Pamiętam, jak w szpitalu, gdy Kaja odeszła usłyszałam płacz noworodka (mimo,że leżałam na ginekologii)....tak sobie wtedy pomyślałam, jakie to niesamowite, że w jednej chwili się ktoś rodzi i umiera....cóż....tego nie zmienimy. Ciekawe jednak jest to,że dla mnie ten 16-17 września wcale nie jest dniem pechowym, czy najgorszą datą. Nie mogłabym tak myśleć. Choćby dlatego, że właśnie wtedy mogłam choć przez moment być z moją Kają
Dziękuję za dobre słówko

Fajnie zobaczyć te wszystkie fotki....uwielbiam dzieci :-)
Super,że pokazałaś zdjęcia. Buziaczki dla Was :-)
I nie panikuj....jakby nie było, będzie dobrze ;-)
Każda z nas tutaj jest silna i niepowtarzalna. Ja to wiem i Ty też. Przeżycie straty nie czyni nas wyjątkowymi, ale na pewno daje nam nieposkromione pokłady sił. Myślę,że dzięki temu żyje nam się trochę łatwiej ;-) Uważaj na siebie kochana. Pamiętaj,że nie jedzeniem swojemu maleństwu nie pomożesz. I staraj się jednak myśleć pozytywnie...przytulam Cię i życzę sił na te trudne miesiące 

Cieszył się,że hej.....jest agent okrutny!
Dziewczynki nie robiły mi takich numerów

A u Was? Macie jakąś historie w rodzinie? Jesteś zadowolona z opieki lekarskiej w IE? Dziękuję za miłe słówko
A Adaś jak malowany! Ta buźka taka dorosła, ale jednocześnie jak bobas z obrazka. Cudowny! Uściski i buziaki dla Niego :-)