• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agaawa dziękuję:-) mam nadzieję, że teraz już wszystkie kolejne wizyty będą przynosiły tylko dobre wieści :tak:
A Ty jeszcze trochę i będziesz miała Piotrusia po drugiej stronie brzuszka:-) ale fajnie:-)

Kamkaz zleceniodawca ma obowiązek odprowadzić składki na chorobowe ale tylko na Twój wniosek. Z doświadczenia wiem, że warto w ZUSie upewnić się, czy faktycznie te składki są odprowadzane bo niestety różnie bywa.

Luxuorius pewnie że fajnie-to uspokaja jakby nie patrzeć. Głównie dlatego kupiłam że panicznie boję się że serduszko się zatrzyma a ja nie będę wiedziała (tak jak było w ciąży z Małgosią...). No a M. nie miał jeszcze okazji usłyszeć serduszka bo nie chodził wcześniej ze mną na usg. Także miło było patrzeć na jego minę dziś;-)
faceci tez maja takie uczucia jak my i potrafia sie wzruszyc :)

Nie wiem czy mogę, nie wiem czy powinnam pisać, ale błagam Was o modlitwę dla Julianka, żeby Pan Bóg go nie zabrał do siebie bo jest bardzo źle:-(:-(dziewczyny módlmy się naprawdę niech każda z Was, która to czyta pomodli się za niego błagam WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry