• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Teraz jak coś człowiek chce napisać to wydaje się głupie i błahe w porwaniu z ta tragedia. Ale piszcie dziewczyny co u was.

Colly -jak się czujesz?
Magda ty też się odezwij.

Ania, Ewik kamkaz i cala reszta. ..

reklama
Chciejka, mi też się tak wydaje. Miałam napisać coś po wizycie ale jak przeczytałam co się stało to stwierdziłam że taki wpis byłby nie na miejscu.
U mnie wszystko ok. Ciąża bardzo wczesna ale jak policzyliśmy to się wszystko zgadza. Raz tylko zaszaleliśmy bez zabezpieczenia bo wychodziło mi że już po owulacji i to pare dni. Moje wyliczenia były błędne no i tak oto jestem w 5t4d ciąży. Mam brać luteinę 3x dziennie i witaminy. Od tej luteiny mam koszmarny niesmak w buźi. Lekarz mówił że to bardzo szybko na drugą ciąże ale na ten moment wszystko ok. Nadżerka mi się powiększyła i mamy zakaz współżycia :( no i mam tkliwe jajniki. Nie wiem co to oznacza. Lekarz chciał mnie widzieć za 3 tygodnie. Ogólnie wszystko fajnie ale jakoś ciężko mi się tym cieszyć.

Pietrusiu cały czas o Tobie myślę i bardzo bardzo Wam współczuję.

Colly cieszę się bardzo że wszystko jest ok.To, że dzielimy się tym co u nas, nie oznacza że nie myślimy o nich i im nie wspólczujemy. Ale pisanie o tym, że sobie nie wyobrażamy co oni teraz czują itp wcale im nie pomoże. Wiedzą, że modlimy się za nich i na zawsze zostanie to w naszych sercach.

Colly gratuluje:) to super wiadomosc;)

A u mnie ok, przeziębienie odpuszcza, obyło sie bez leków. ... czekam na środę, prenatalne, już się denerwuję ale sama się pocieszam, że będzie dobrze.

Colly super, że wizyta udana:-) na pewno wszystko już będzie dobrze:tak:

Aniu dobrze, że przeziębienie odpuszcza i udało się poradzić z tym bez leków. Zawsze to lepiej:tak: do środy szybko Wam zleci i na pewno na prenatalnych wszystko będzie dobrze. Po prenatalnych będziesz spać spokojniej;-)

I ja się melduję :) mialam dzisiaj egzamin i jestem zadowolona. Zq dwa tygodnie mam dwa :( my ze staraniami ruszamy w swieta wielkanocne. Wiec jest troche czasu...
Colly gratuluje udanej wizyty :)
ania dobrzs ze przeziebienie opuściło :) kciuki za prenatalne!

Colly, super, bardzo się cieszę.
Aniu, trzymam kciuki za prenatalne :)
kwiatuszek, gratuluję i powodzenia na kolejnych egzaminach.
A u mnie po staremu, czekam na wizytę u gina, jajniki bolą ale mniej, staramy się nadal a co będzie to czas pokaże...

Colly super, że wszystko w porządku. Tak jak pisały kiedyś dziewczyny – organizm sam zadecydował i postanowił być gotowy do drugiego maleństwa :) cieszę się bardzo :) dbaj o siebie
Aniu 2611 oczywiście, że będzie dobrze! Trzymam &&&&&&&&& za usg i czekamy na wieści :)
kwiatuszek brawo za egzamin :) &&&&&&& za następne! a starania w święta wielkanocne są bardzo owocne ;) wiem to z autopsji ;) dzis po domu biega mi wielkanocny Igor ;) więc ogromne &&&&&&& za Wasze staranka. nabierajcie sił do świąt, a później do dzieła ;)
joawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&oby starania okazały się owocne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry