Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja przechodzę załamaniepiszę prace licencjacką w dodatku pierwszy rozdział co wydawało się najprostrze z tego wszytskiego a ja poprostu nie daję rady. Przez cały dzień napisałam jedną stronę. Wiem co chcę napisać ale nie mogę tego ubrać w słowa, nie mogę się na tym skupić. Zapłakana zadzwoniłam do narzeczonego żeby wracał do domu chociaż nie mam pojęcia w czym mi to niby ma pomóc. Czas goni, czuję presje. Czas na pisanie mam tylko w wekend bo w tygodniu po pracy padam na pysk a muszę to napisać i obronić przed porodem. Nie ma innego wyjścia. Nie wiem czy to przez ciąże nie mogę się na tym skupić czy jak. Naprawdę jestem załamana.
Dziewczyny co robić?
kamkaz przyjdzie na Ciebie pora. Ale mam takie wrażenie, ze sie miotasz, masz wątpliwości. Moze jednak chwilkę poczekaj tak odstawiając wszystkie myśli, starania? To dobrze robi, a w ciazy będziesz juz spokojniejsza.
a jak koniecznie chcesz obronić się teraz-to może weź chociaż tydzień, dwa zwolnienia. Będziesz miała więcej czasu, mniej stresu.
a kiedy w ogóle masz wizytę u gina?