Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny powiedzcie mi coś więcej o badaniach prenatalnych bo mam mętlik w głowie. Powinnam być już na nie umówiona a jeszcze nie jestem. Wiem że chce je zrobić nie u swojego ginekologa, głównie ze względu na sprzęt. Mój ginekolog nie drukuje zdjęć przez co nie mam jeszcze żadnego a chciałabym mieć pamiątke. Druga sprawa jest taka że jak zajrzy tam inny ginekolog to być może będę spokojniejsza.
No i to co bym chciała wiedzieć to przedewszystkim czy w tym 12 tygodniu badanie wykonuje się przez brzuch czy dowcipnie? Domyślam się że to pewnie lekarz decyduje więc chociaż chcę wiedzieć jak jest częściej. (Dobrym ginekologiem jest moja sąsiadka i chętnie bym do nie poszła gdyby usg było przez brzuch bo jakoś nie mam ochoty się przed nią rozkraczać a później mówić dzień dobry na ulicy)
Druga sprawa to czy wykonuje się je w 2d czy 3/4d? Bo chętnie bym przygarnęła fotki 3d i filmik ale czy to się robi tak wcześnie?
I w ogole na co powinnam zwrócić uwagę na badaniu?