• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rozmaryn, na mdłości polecam tabletki prevomit z imbirem albo herbatkę imbirową. Daj znać jak coś więcej bedziesz wiedzieć, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Chciejka, trzymaj się kochana :*
U nas też okropny upał, lepiej nie wychodzić z domu bez potrzeby, głowa mnie boli dzisiaj.
Miłego weekendu :)

reklama
Marcepanek, nie wiem nic. Dzisiaj powinnam mieć wyniki bety o ile już ich nie ma tylko nikt nie chce mi powiedzieć bo i tak jest czasami u nas w szpitalu. Mdłości mam cały czas a to podobno dobry znak. Tylko nie wiem czy te mdłości to z gorąca i niskiego ciśnienia czy tak poprostu.
Teraz już jestem w trochę lepszym humorze bo zabrali mi z sali taką gówniarę z torbielem na jajniki, tak mnie wkurzała bo to córka jednej z położnych i wszyscy nad nią skakali, chuchali i dmuchali a ona wiecznie z niezadowoloną miną. Nawet nie można z nią było normalnie pogadać bo tak się wywyższała jakby jakąś gwiazdą była.

Jestem już po obchodzie. Zapytałam się lekarki jak wyniki to powiedziała tylko że dobre:) plemienia mniejsze właściwie tylko trochę zostaje na papierze po wizycie w wc. Łykam duphaston 4razy dziennie. Nie wiem czy będą mi powtarzali betę po 48h. Muszę się jutro dopytać.

Chciejka pomodorki masz mniam pycha :))) nie ma to jak swoje. Ja mam u teściów czasami się częstuje he.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

rozmaryn- to niesamowite jak mało informacji Ci przekazują..powinnaś po obchodzie wiedzieć jakie badania planują, jakie wyniki masz do tej pory, kiedy planują Cię wypuścić itp.. Zaciskamy mocno kciuki wszyscy!

Dziewczyny, nie wychodźcie z domu do 15 i duuuużo wody!

reklama
Ewel to prawda że swoje inaczej smakują, ogoreczki tez mam, aż słodkie. .

Rozmaryn dopytaj na obchodzie co i jak, widzę, że wszędzie tak przekazują informacje, człowiek lezy w stresie i nie wie co się dzieje. .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry