Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i dziś zaczynam 37 tydzień.
:-) trzymam kciuki za sprawne rozwiązanie w odpowiednim czasie 
czy to nie jest tak że ten hormon jest tylko przy owulacji i później go nie ma?? dodam ze szyjka najwyżej była w 16dc a dziś jest już niżej rozpulchniona....Neta no jak będzie ten 37tc skończony to ciąża będzie uznana za donoszoną :-) także jeszcze kilka dni. Choć według OM jutro będzie już donoszona a suwaczek wg usg mam ustawiony ;-)
Dziś gin powiedział, że mogę urodzić w każdej chwili, rozwarcia co prawda nie ma ale mała bardzo nisko i kazał przyjść za tydzień o ile dotrwamy :-) no i waży ok. 2600g także ponoć w normie.
a co tam u Ciebie kochana?
Co tam u mnie... obecnie jestem w trakcie dni płodnych, coś tam było ale z uwagi na upał to powiem szczerze, że jakoś zapału nie ma do sexiku, ledwo się oddycha czasem. Na razie o tym nie myślę, czekam na urlop. 23 lipca nad polskie morze się wybieram, trzeba trochę się odstresować, zwłaszcza, że w pracy mnóstwo stresów było ostatnio a to raczej zaciążeniu nie sprzyja.