• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bafinka melduję się i ja, jestem trochę zapracowana i nie mam czasu na forum tzn. na pisanie bo czytam regularnie. Trzymam kciuki za Twoje staranka, masz rację im mniej się człowiek nakręca tym mniejsze rozczarowanie jak @przyjdzie dlatego ja odpuściłam starania a właściwie zawiesiłam na jakiś rok czy dwa może, a może tak będzie ż przejmę brzuszek po Tobie :)

Kamkaz nie pomogę ze szyjką bo nie mam doświadczenia w tym temacie ale wydaje mi się że skracająca szyjka ma związek ze skurczami

reklama
Aniu trzymamy mocno kciuki.

a oto Lilcia:
image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 86
  • image.jpg
    image.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 82
ania&&&& i jak sytuacja?? daj znać jak znajdziesz chwilę:)

a u mnie wczoraj II kreski na teście owulacyjnym.. działania są intensywne:):) myślicie ze codziennie to za często??? i teraz czekamy:)

reklama
bafinka podobno najbardziej efektywnie jest co 2 dzień. Jak my się staraliśmy codziennie to szybko nam się nudziło i później to była tylko prokreacja a nie miłość i to nie było wcale fajne, trzymam kciuki i pamiętaj że ja przejmuję brzuch po Tobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry