• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kamkaz nie martw się. Czytałam, że często zamiast uspokoić mamę, taki sprzęt działa odwrotnie właśnie przez to, że nie może odszukać serduszka. ..teraz będziesz się niepotrzebnie nakręcac. .

Ja wczoraj dostałam inny antybiotyk, dodatkowo na zapalenie pęcherza albo to zapalenie przydatkow, bo boli jak diabli. Jeżeli do jutra nie będzie poprawy, będę zmuszona isc na prywatną wizytę do gina. ..

Kamkaz tak jak Ci wcześniej napisałam-nie martw się bo dziecko czasem ucieka spod detektora i jak jest "daleko" to nic nie usłyszysz :) zobaczysz, że nawet jak po 30tc przed wizytą u gin gdy położna będzie tętno detektorem sprawdzać to też nie zawsze znajdzie. Nie stresuj się.

Chciejka
jak nie przejdzie to może faktycznie lepiej idź do gin żeby infekcja jeszcze bardziej się nie rozwinęła.

ale tu dużo fluidków:) łapie wszystko i badzo chętnie przeję brzuszek którejś z rozpakowanych mamusi:) marzy mi się dziewczynka ale jak będzie chłopiec to też super.. po prostu żeby był.. ja testuje 20 to będzie 30dc

chciejka biedaku ty to nie masz szczecią.. a jak ten nowy antybiotyk? ręka już lepiej wygląda?? masz racje że idziesz do gina jak zamierzasz sie w przyszłości starać to lepiej teraz wszystko wyleczyć.. tym bardziej że boli..

kamkaz kochana ty osiwiejesz do porodu.. nie możesz się tak denerwować!!!! bo w dupsko dostaniesz i tyle! twój skarb jest przecież jeszcze malutki i pewnie schowała się gdzieś głęboko a ty nie potrzebnie sie martwisz....

sysiq jak tam się czujesz na finiszu? skurcze upały pewnie dokuczają??

staraczki może nową listę zrobimy???

kwiaatuszku a jak ty sie czujesz???

ewiku a co u ciebie?? pozytywne nastawienie jest???

nowe mamusie dajcie internatowym ciociom popodziwiać wasze maluchy:)

Ostatnia edycja:
Bafinko idę jednak do gina, boli mnie wszystko jak diabli, wątpię, że to zapalenie pęcherza, nie boli jak jestem w wc , częściej też nie chodzę. .Ale wizyta dopiero popołudniu..A ręka trochę lepiej :tak:

Colly jak ty się czujesz?

Kamkaz mam nadzieje ze uspokoiłas się troszkę. .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry