• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kamkaz to babcia przesadziła z tym tekstem:crazy: .......ale Ty sie już nie zamartwiaj,wszystko jest dobrze,fajnie,że mocno kopie:-) zobaczysz jak szybko zleci druga połówka ciąży i już niedługo też bedziesz tulić Kruszynkę:-)

Dziewczyny co robić gdy w piersiach zrobią się guzki,takie zastoje mleczne,rozgrzewać?wyciskać?masować?nie masować?chłodzić? już tyle rad słyszałam że sama nie wiem co szkodzi a co pomaga:baffled:
Mam guzek w jednej piersi,boli ale nie bardzo....także nie jest źle,ale jeśli sie powiekszy to jak sie ratować?

przystawiaj malrństwo do bolącej piersi..standardowo i pod pachą- jak najczesciej. Nic nie naciskaj ani nie wyciskaj..przed karmieniem możesz delikatnie rozgrzać guzka

jestem po..nic nowego nie wiem.. nic jeszcze nie widać ale mam się nie martwić bo to jeszcze czas... dostałam luteinę i zwolnienie.. następna wizyta za 2,5 tyg... jak ja wytrzymam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry