• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja w moją pierwszą ciążę zaszłam po wstawiennictwie u św. Rity.. tak przypadkiem wpadłam na Jej oblicze w Krakowie..

ja tam wierzę w cuda.. i nie myślę o osobach które cudu doznały ze są śmieszne bądź nie wiarygodne..

Zapominajka no cud!!!;-) chciałaś @ masz @.. ciekawa jestem co by się zdarzyło jak byś ciąży zachciała:-);-)

reklama
a ja w moją pierwszą ciążę zaszłam po wstawiennictwie u św. Rity.. tak przypadkiem wpadłam na Jej oblicze w Krakowie..

ja tam wierzę w cuda.. i nie myślę o osobach które cudu doznały ze są śmieszne bądź nie wiarygodne..

Zapominajka no cud!!!;-) chciałaś @ masz @.. ciekawa jestem co by się zdarzyło jak byś ciąży zachciała:-);-)
Za późno ;-)

Następnym razem jak Dominik spadnie będę lepiej przygotowana

Patrzcie jakie koleżanka zrobiła ujęcie wczorajszej burzy :D
599343_387600471297548_559436325_n.jpg

A pisałam wam o moim G rozpuszczonym chłopie co ciuchów nie układa :-p wczoraj mu zapowiedziałam ze jeżeli nie ułoży rzeczy to jego gacie będą wisiały na płocie :D hahahaha ale się posłuchał i ułożył w kosteczkę nawet :D:-)

Butterfly ja wierze i w cuda i w takie "znajdowanie" obrazków:-), tylko czekać teraz. A także gratuluję podejścia do faceta :szok:
Danutaski dziękuje za "sprawozdanie" o aparatach. Jak tylko S wróci dam mu do poczytania:-). Tak myślę, ze max do końca lipca trzeba by go już mieć. A do końca wakacji chciałabym mieć już wyprawkę na malucha skompletowaną, więc wydatki wydatki;-) Ale odpuszczamy wyjazdy urlopowe, więc trochę przyoszczędzimy.

Ludzie!! Ruch jak w ulu dzisiaj!!!! To moze przez te upaly:happy2:
Zapominajka ufff....pzynajmniej wiesz na czym stoisz:blink:
Butterfly, a jak bedzie dziewczynka to Dominisia:tak:
Kruszka kupuj, kupuj, na dzidzie bedzie jak znalazl!!!
A tu moja torta salata z dzisiaj (tarta chyba po polsku sie nazywa:baffled:)DSC_0280.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry