Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lux może nie do końca chodzi o sam pocałunek ale o to co poczułam w trakcie, było tak fajne że właśnie przez tą chwilę nie mogłam się opanować.

Tak jak Lux napisała - jesteś człowiekiem a nie maszyną, masz uczucia, targaja Toba emocje. To, że jesteśmy z kimś w związku nie znaczy, że nie spodoba nam się nikt inny. Na pewno to okazja by przyjrzeć się swojej relacji z partnerem - może właśnie czegoś w niej brakuje, może można coś zmienić, poprawić. Wyrzuty sumienia są dobre, pomagają nam wystawić ocenę własnemu postępowaniu i dążyć do zmiany.
dzięki dziewczyny za podpowiedziwczoraj intensywnie nad tym myślałam i zdecydowałam że nic nie powiem mężowi. On zawsze bardzo był o mnie zazdrosny a jednocześnie bardzo mi ufa. Bardzo nie chcę go stracić a wiem że tak by się stało jakbym się przyznała. Z kolegą teraz nie będę się długo widzieć bo mam urlop a później mamy inne zmiany, mam nadzieję że przez ten czas ochłonę. Mówienie mu stanowczego nie nic nie da bo żeby powiedzieć nie to musielibyśmy być sam na sam a boję się że on to znowu wykorzysta a nie wiem czy jestem wystarczająco silna by drugi raz nie ulegnąć.