• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale fajnie, że nie jestem sama o tej porze :-)

Dzień dobry wszystkim.

Ja już nie śpię, bo mała coś pokasluje, pewnie chorubsko się wykluwa. Już wczoraj trochę kaszlala, wstanie za godz to będzie wiadomo czy jest gorzej. .

Ja zaraz wyjde z siebie. Byla chwila ciszy wiec myslalam ze zasnal.. Ale po co? Ludzieee przecież to nienormalne zeby od 3:40 juz nie spac :(

Chciejka oby to nie bylo zadne chorobsko!

IIzka ja też myślę, że padnie między 7-9

My wstajemy codziennie ok 6:30 .Do 7 mała pępek wciąga :-) , ogląda bajki. A później, mycie, ubieranie, śniadanie i ok 7:45 do przedszkola jedziemy.A dziś, że się kręci to ja już w pogotowiu. :-D

Kamkaz chyba uspokoiłas się troszkę dzięki tej ostatniej wizycie co?

Chciejka niby troszkę ale już niestety ten spokój minął. Wczoraj raz miałam twardnienie brzucha a raczej biodra a potem kilka lekkich skurczy i już była panika. Wzięłam no-spę położyłam się i przeszło. Ale cały czas o tym myślę

reklama
Kamkaz ile ty masz stresu w tej ciąży to głowa mała. Strach przyglusza radość. Ale twarda jesteś, wytrwasz :-) .Ważne, że nie jest gorzej. Bóle będą, bo dzidzia rośnie i uciska na różne narządy, ale jak to rozróżnić które nie są groźne prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry