Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ściskam Cię bardzo mocno. .
,chodze niewyspana,w domu wiele zaległości,na włosach odrosty (choć farba już tydzień leży kupiona) ale jestem przeszczeslwa,Natanek kilka dni temu obdarzył nas pierwszym wspaniałym uśmiechem,oboje z mezem popłakaliśmy sie ze szczescia.......Bafinka,Beti strasznie mi przykro........ale nie wolni Wam sie poddawać.....za jakiś czas znowu sprobujcie,zobaczycie ,że se uda......każda z nas sie boi i czasem zwątpiewa ale trzeba być silnym i walczyć o marzenia.
Małgoniu miło Cie widzieć:-) u mnie wszystko ok,dobrze prawisz ,dziecko to pożeracz czasu,chodze niewyspana,w domu wiele zaległości,na włosach odrosty (choć farba już tydzień leży kupiona) ale jestem przeszczeslwa,Natanek kilka dni temu obdarzył nas pierwszym wspaniałym uśmiechem,oboje z mezem popłakaliśmy sie ze szczescia.......
Jest cudowny,nie płacze wiele,w nocy budzi sie tylko do jedzenia.....
Zycze kazdej z Was doczekac tego uczucia posiadania własnego ziemskiego dzieciatka....
Kamkaz &&&&&&&&&&& i reszta zafasolkowanych.....wybaczcie ze tak ogolnie ale z pamiecia u mnie kiepsko ostatnio trzymam za Wszystkue fasolki kciuki &&&&&&
Staraczki &&&&&&&&&&&& walczyć!!!!!!!
Ozila fajnie,ze zaopiekowałaś sie martochą:-)
Pozdrowienia martocha