• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hehehe, dziewczyny z tej maki chleba nie bedzie:happy:
U nas jest juz 32 stopnie:szok:
Butterfly ta tarta jest prosta do zrobienia, pod warunkiem, ze ma sie gotowy spod, a ja takowy mialam, bo u nas to za grosze sprzedaja. Potem wzielam wszystkie warzywa jakie mialam w lodowce (papryka, cukinie, kalafior, groszek, cebula, marchewka) podsmazylam to na kropli oleju ok 15 min. Wylozylam forme papierem do pieczenia, potem to ciasto juz gotowe, ten spod i wpakowalam te warzywa (chlodne). Polalam to rozdziabdzianym jajkiem z troszka mleka i startego parmezanu. Zawinelam boki ciasta i wsadzilam do piekarnika z termoobiegiem nagrzanego do 180st na jakies 40 min. Mozna jesc na cieplo lub na zimno. Takie torty sie robi ze wszystkim z czym chesz.

Gatto wlacz wentylator i podeslij mi troszke, u nas znow chlodno 16° i deszczowo :-(
czy z tej maki bedzie chleb czy nie to sie dopiero okaze :-D

Motylku u mnie latem (jak jest cieplo oczywiscie) to moj jadlospis dzienny sklada sie z kefiru i buleczki badz bagietki... jakies truskawki z jogurtem, a normalne jedzenie to jakos tak omijam szerokim lukiem :-D za to jak jest zimno to nie moge przestac myslec o miesie...

tym bardziej powinnas jesc, same leki na pusty zoladek to nie jest dobrze. Jak bedziesz u lekarza wspomnij mu o braku apetytu, mozliwe, ze ktorys lek ma takie dzialanie uboczne lub nie jest dobrze tolerowany przez Twoj organizm. To wazny sygnal.

reklama
motylku doskonale Cię rozumiem, ja nie przez leki a przez nudności ale też nie bardzo mogę patrzeć na jedzenie. Wiem, że muszę więc wciskam w siebie jakieś drobne porcje ale przychodzi mi to z trudem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry