Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bafinka filmik piękny,poryczałam się.....niestety nie unikniesz tego,ciągle coś bedzie Ci sie kojarzyło ze stratą....przytulam.
Mania witaj!
Ja nie umie suwaczka wkleićciągle jakiś błąd wyskakuje mimo ze robie według instrukcji.
czujesz sie troche lepiej psychicznie? czy nadal w dolku?ania miałam ten sam problem 2 dni temu... trzeba usunąć stare suwaczki wylogować się i zacząć od nowa.... więcej czasu zajęły mi próby dodania nowego niż następnego dnia (posłuchałam rady dziewczyn) skasowanie i zrobienie nowych..
Tak, nie miałam zabiegu, tylko samoistnie poroniłam.Mania rozumiem że nie musiałaś mieć robionego zabiegu £yżeczkowania tylko oczyściłaś się sama? Jak tak to nie ma konieczności czekania 3 miesięcy. Chyba, że chcesz odczekać by odpocząć psychicznie. Jesteś młodziutka to spokojnie dacie radę. Skąd jesteś wogóle?