• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nadziei – by nie opuszczała,
radości – by rozweselała,
miłości – by obrodziła,
dobroci – by zawsze była – …
Tego życzymy z okazji Świąt Bożego Narodzenia z Lenka :) i dziewczyny warto walczyć po stracie to Nasze pierwsze święta we trójkę :)) warto. Było się starać.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Niech magiczna moc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam radość i szczęście, Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem życzą Kamila, Mariusz oraz Piotruś

Kamkaz gratuluje Mamusiu! Witamy Piotrusia na świecie. Niech Ci da tyle radosci Twój synus co mnie moj Piotrus!

A nasze najpiekniejsze święta skończyły sie w pt ok. 17. Wigilia była super, tata sie w Mikołaja przebrał, a w I dzien swiat złapał nas wirus, ja chorowalam przez całą noc, rano musiałam sie zbierać do Małego bo mąż zaczął . I tak trwa to do teraz. Oczywiscie ja sie musiałam pozbierać, a chłop tylko jęczy! Jestem wykończona. A jeszcze joby od teściowej dostałam przez telefon, ze nie przyjezdzamy w II dz.swiat. ech.... Zero współczucia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry