myszka2829
Fanka BB :)
trzymamy, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Gatto jest zwolniona z racji bycia berkiem ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gatto nie wypieraj co ma być to bedzie:-)

, ledwo już oddycham, chodzić też mi ciężko, mam już obrzęki, zgaga to codzienność, no i najgorsze te nocki- nie mogę się ułożyć, a jak już się ułożę to muszę wstać bo..siku
I tak ze 4 razy w nocy... Ogólnie nie wysypiam się... No ale to normalka, więc zaciskam zęby 
Ty wciąż szczuplutka, super figurka. Żeby każda ciężarna tak wyglądała, oj żeby tak wyglądała.....

i stąd brak weny do jedzenia bo aż mi się nie chce 
no i dla mnie to poczucie bezpieczenstwa jest najwazniejsze... do domu zawsze zdaze... a lekarze nie interweniuja do czasu kiedy nie ma takiej potrzeby, w domu tego komfortu psychicznego nie masz.
choć mała czasami fo****e że jej ciasno to się wtedy przekręcam na drugą stronę, ale nadal częściowo na brzuchu.Ewelka10 z witaminami zrobisz jak uważasz, ale ja osobiście wątpię aby miały one wpływ na wzrost dzieciaczka. Owszem, też już takie rzeczy czytałam, ale w nie nie wierzę, są kobiety które nie biorą witamin i także mają duże dzidzie, oraz są takie które biorą a dzieci są małe. Może to jest jak "szukanie winnego" to obwińmy witaminy ;-)
Jesteś w 32tc i mały nie ma jeszcze 2kg i wcale nie jest powiedziane że teraz mu przybędzie ponad 2kg w ciągu 2 miesięcy. Ja zamierzam witaminki brać do końca, chcę aby mój organizm nie podupadł na zdrowiu a także aby maleństwo się prawidłowo rozwijało. Pomyśl też, przez 32tc dzidzia przybrała do mniej niż 2kg a teraz w 8tc ma nadrobić ponad 2kg? Nie wiem kiedy dzieciaczki najwięcej tyją, a na szybkiego poczytałam w necie i waga dzidzi na 32tc to podają ok 1800g, jak się martwisz, wpisz sama w internet waga płodu 32tc i zobaczysz co wyskakuje ;-)
, to jest ten etap o ktorym Ci pisalam... ze najwieksze tycie przed Toba
i dolegliwosci tez ;-)