• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Staraczki trzymam cały czas kciuki za Was.
Nie udzielam się ostatnio zbyt często bo nie mam za bardzo czasu ale czasem zajrze i widzę jakie jesteście dzielne.
Ja już swojego skarba doczekałam ale droga była daleka dlatego wiem co przeżywacie, dużo siły Dziewczyny i wiary &&&&&&

Dziewczyny czy ewik się odzywa.Co u niej, miała podchodzić do starań, pisała coś??
Nie jestem w stanie przejrzeć wszystkiego.

Bafinko super, żę macie zielone światło.

Isiorek, przykro mi , że i Ciebie to spotkało. Trzymaj się dzielnie, niedługo zaświeci dla Was słońce.

Beti cuda się zdarzają, tak więc &&&&&

Hej dziewczyny

W październiku miałam lyzeczkowanie, miesiączki w sumie mam regularne ostatnia była 24grudnia a teraz dwa dni po stosunku miałam różowy wodnisty śluz i dziś również, miała którąś z was tak ? Co to może być? Do lekarza oczywiście się zarejestrowalam ale nie pokoi mnie to więc szukam po forum ale nic nie znalazłam

Bafinko ja jestem cały czas dobrej myśli :) a cud,dziewczyna ma pcos,endometrioze,jajowód nie drożny,niedoczynność tarczycy,nadwaga ,mase procedur i teraz miała punkcję a w lutym miała mieć kolejne podejście i co......... okres jej sie spuzniał dzi$ zrobiła test!!!!!! Dwie tłuste krechy jej wyszły!!!!! Widocznie jakieś jajco zostało,urosło pękło i przytulanki z mężem zrobiły swoje :) :) :) !!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry