• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
gatto nie umieraj :-)

hahahahahaha
f1a9dfcee3114b8b3785372855babff6.gif

Kobiety jakie wy aktywne. Ja od rana powalczyłam z laptopem (to się już robi moją małą tradycją) i teraz nadrabiam. Zrobiłam zakupy i wyczaiłam przejście strychem z drugiej klatki więc jestem uratowana :) obiadek już zrobiony i zaraz trzeba się zbierać do pracy. A za oknem leje tak, że psa żal wypchnąć.

Danutaski ja mam nadzieję że mi te humory niedługo miną bo już samej ze sobą wytrzymać ciężko. Na wszystko się wkurzam i płaczę.

Nie no baby drogie.
Albo milczycie, albo nie mam szans was doczytać, bo taka aktywność:-D

U mnie leje, że świata nie widać. Czy to już jesień?
No i brzuszysko mnie męczy okrutnie.

Cześć dziewuszki :) ale okropna burza w nocy była :baffled: spać nie mogłam..ale M wczoraj już wrócił :-).
Kurcze..nie moge się doczekać jutra..:sorry2:
!
Dasz radę!!!

martoocha u mnie leje drugi dzień z rzędu :baffled: i pogoda taka,że żyć się chce nie ma co ... Jutro hmm :-pboboseksy?

Taaaa, drugi...

haha :-) a mój G pojechał do pracy rekreacyjnie rowerem :-) haha, a leje od rana no chyba że do 14 przestanie bo już sobie wyobrażam jak będzie wyglądał ,,,

250664_4178224938600_899070270_n.jpg

haha -> a mi kto kupi pociąg

Dobre!!!!

Gatto skąd wniosek o braku ciązy?

reklama
czesc Zapominajka :-)

wniosek sie wzial z cyklu z niedroznym kanalikiem ;-) a to ze cykl sie zrobil juz o tydzien dluzszy (niz z droznym) i 11 dni (z niedroznym wykres z przed 2 miechow) to juz malo istotne ;-) najlepiej zalozyc nie bo nie i dlatego ze nie :-p ja tam obstawiam ze niedrozny zrobil psikusa :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry