• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No mówiłam że gaduły straszne tu siedzą, dlatego ja ostatnio tylko czytam a mniej się udzielam:-)

Butterfly, dowcipy superowe! ? Też się uśmiałam :-D

U nas też po burzy nocnej, tragedia taki skwar- nie ma czym oddychać. Parno, duszno....Uff....

Dziewczyny, które z Was są po 30-stce? Tak z ciekawości pytam, jakie stare jesteście :crazy: Ale nie, wy chyba same młódki.....:-D

Ostatnia edycja:
Myszka podoba mi sie nowy avatar!!!!

Zapominajka to pomysl Myszki, ze jestem w ciazy! Wniosek, ze nie jestem zostal potwierdzony negatywnym testem.

Myszka kochanie Ty moje, nie zapominaj, ze tamte cykle byly jeszcze zeschizowane po #, jajniki pracowaly jak chcialy, progesteron byl niski i faza lutealna krotka, mialam mnostwo plamien w srodku cyklu. Ten natomiast z zamknietym kanalikiem, ale wydawal mi sie normalny:baffled:, jak sie skonczy ciaza, to sie okaze nienormalny jak tamte inne i badz tu czlowieku madry!!!

reklama
Są takie bajki z tego wychodzi :D ja tylko wpisałam mysz z bajki i wyskoczyła ta Twoja z avatara :))

1.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry