• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jeszcze trochę poczekam. Zobaczymy co dalej z tempką. Ale gdybym była faktycznie w ciąży to mój organizm zrobiłby mi niezłego psikusa. Wg temperatury cykl skrócił mi się o trzy dni. Nigdy tak nie miałam,żeby skróciła mi się pierwsza faza.

reklama
Kot sie nie liczy!!
Danutaski, jak nie spadnie to zrobie jutro, mam chyba jeszcze jeden z allegro.
Hej Dorcia, no ladna, ladna tempka!!
Aaaa Dorcia mussz wkleic w sygnaturke kod miniaturki na forum i sie bedzie pokazywal wykresik:)

MartOocha, Gatto, Dorcia112 będę za Was trzymać kciuki aż mi ręce nie odpadną &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

JA TEZ JA TEZ;);););)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Motylku Twoje wpisy są niemożliwe musze koniecznie pokazać mężowi jak wróci z pracy - przyda sie na poprawe humoru..;-)
kochajaca mamo ja chwile przed 30;)
Danatuski ja dopiero skoń czyłam 30 tydzień, teraz trwa 31 suwaczek który mam liczy to nieco inaczej, ale dlaczego to nie wiem..;) ale wg usg to mam juz 32 i 2 dzień... mój Niuńcio też dzisiaj jest wyjątkowo aktywny;);)
Dorcia witaj ponownie;););) alez jest dzisiaj gorąco nie ma czym oddychac coś czuje ze wieczór przywita nas piękna burzową pogodą;););)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry